Gloednieuwe rampenserie 'Goodbye Earth' nu te zien op Netflix

TV en Series
vrijdag, 26 april 2024 om 7:00
goodbyeearth unit 101 975
Vanaf vandaag is de gloednieuwe rampenserie, Goodbye Earth te zien op Netflix. In de serie worden kijkers meegenomen op een reis door een wereld die geconfronteerd wordt met een catastrofale asteroïde-inslag. Terwijl de mensheid zich voorbereidt op het onvermijdelijke, worden complexe relaties en emotionele dilemma's tussen de personages onder de loep genomen.
De aangrijpende serie volgt Jin Se-Kyung, vertolkt door Ahn Eun-Jin, een lerares op een middelbare school in Woongchun City. Wanneer ze hoort over het naderende einde van de wereld, neemt ze een moedige beslissing. Ze zegt haar baan op en begint vrijwilligerswerk te doen bij de afdeling voor kinderen en jongeren op het stadhuis. Ze zet zich in om kinderen in gevaar te redden, terwijl haar vriend Ha Yoon-Sang (gespeeld door Yoo Ah-In), een onderzoeker bij een biotechnologisch onderzoeksinstituut in de Verenigde Staten, terugvliegt naar Zuid-Korea om bij haar te zijn.
Woo Sung-Jae (Jeon Sung-Woo) is een assistent-priester in een katholieke kerk. Wanneer het nieuws over de naderende asteroïde uitbreekt, blijft hij achter om voor de parochianen te zorgen, nadat de hoofdpriester is gevlucht. Kang In-A (Kim Yoon-Hye) is een commandant van het leger. Zij doorkruist het verwoeste landschap van Woongchun City om voorraden te transporteren en om de veiligheid te handhaven, te midden van de complete chaos en verwoesting.
Goodbye Earth belooft niet alleen spectaculaire rampenscènes, maar ook diepgaande verkenningen van de menselijke psyche in tijden van crisis. De serie lijkt in te spelen op de huidige fascinatie van het publiek met rampen en apocalyptische scenario's, terwijl het tegelijkertijd reflecteert op de uitdagingen waarmee onze samenleving wordt geconfronteerd in een tijdperk van toenemende onzekerheid en mondiale crises.
Bekijk hieronder de officiële trailer van de aangrijpende nieuwe 12 aflevering-tellende rampenserie, die vanaf vandaag is op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!