Fry, Leela en Bender zijn terug voor een twaalfde seizoen van 'Futurama'

TV en Series
dinsdag, 09 juli 2024 om 8:00
ubfm3jrh3p6btchwalouboc1obg
Futurama, de geliefde animatieserie van Matt Groening en David X. Cohen, maakt binnenkort zijn terugkeer met het twaalfde seizoen. Na een succesvolle heropleving in 2023, is het nieuwe seizoen binnenkort te zien op Disney+.
De trailer van seizoen 12 toont de gebruikelijke hilarische en absurde situaties waarin Fry, Leela, Bender en de rest van de Planet Express-bemanning zich bevinden. Van dodelijke verjaardagsfeestjes tot geheimen uit Benders robotdorp, het nieuwe seizoen belooft weer een reeks spannende en komische verhalen. De omschrijving van het nieuwe seizoen onthult ook verhaallijnen met A.I.-vrienden en -vijanden, schattige zitzakken en de 5 miljoen jaar oude geschiedenis achter koffie. Daarnaast wordt de tijdsgebonden romance tussen Fry en Leela verder verkend.
Sinds de oorspronkelijke release in 1999 heeft Futurama een trouwe schare fans opgebouwd en verschillende prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder twee Primetime Emmy Awards voor Beste Animatieprogramma. De serie volgt Philip J. Fry, een pizzabezorger uit New York, die per ongeluk wordt ingevroren in 1999 en ontwaakt in het jaar 3000. Hier begint zijn leven vol bizarre avonturen met de bemanning van Planet Express.
De stemmencast blijft ongewijzigd, met vertrouwde namen als John DiMaggio (Bender), Billy West (Fry), Katey Sagal (Leela), Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr en David Herman.
Het twaalfde seizoen borduurt voort op het succes van de heropleving, met een mix van klassieke Futurama-humor en eigentijdse updates die de serie fris en relevant houden. Fans kunnen uitkijken naar nieuwe avonturen die de unieke charme en satire van de serie behouden.
Het 12e seizoen verschijnt in Amerika op 29 juli – een Nederlandse release zal waarschijnlijk niet veel later volgen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!