Marvel deelt eerste spannende trailer van WandaVision spin-off 'Agatha All Along'

Trailers
maandag, 08 juli 2024 om 19:00
agata1
Marvel heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de langverwachte serie Agatha All Along, een spin-off van de populaire Disney+ serie WandaVision. In deze nieuwe serie herneemt Kathryn Hahn haar rol als Agatha Harkness. Jac Schaeffer, de hoofdschrijver van WandaVision, fungeert als uitvoerend producent en hoofdschrijver voor de show.
De officiële beschrijving luidt: "De beruchte Agatha Harkness bevindt zich zonder krachten nadat een mysterieuze goth tiener haar helpt ontsnappen aan een spreuk. Haar interesse wordt gewekt wanneer hij haar smeekt hem mee te nemen op de legendarische 'Witches' Road', een magische beproeving die, als je het overleeft, een heks beloont met wat ze missen." De serie zal voortbouwen op Agatha's mythologie in de MCU-tijdlijn en doorgaan na haar cliffhanger einde in de finale van WandaVision.
De cast bestaat uit Aubrey Plaza als de heks Rio Vidal, Joe Locke als Billy Kaplan, Patti LuPone als de 450-jarige heks Lilia Calderu, Sasheer Zamata als de tovenares Jennifer Kale, en verder Ali Ahn, Debra Jo Rupp, en anderen. De trailer toont een mix van genres, beginnend als een detectiveverhaal waarin Hahn een rechercheur speelt die Wanda's lichaam onderzoekt, wat leidt tot een reeks magische gebeurtenissen en de hernieuwde verenigingen van Agatha met oude heksenvrienden om haar krachten terug te krijgen.
Voordat de titel werd onthuld als Agatha All Along, creëerde Marvel mysterie rond de serie door verschillende titels te suggereren, waaronder Agatha: House of Harkness, Coven of Chaos, Darkhold Diaries, en The Lying Witch With Great Wardrobe. Het was echter duidelijk dat Agatha bezig was met haar heksachtige streken en met de titels speelde.
De serie begint op 18 september op Disney+ met een première van twee afleveringen. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!