Win gratis bioscoopkaartjes voor 'Longlegs': de nieuwe horrorsensatie met Nicolas Cage

Films
maandag, 08 juli 2024 om 17:45
4yqpgcrw8rnc9kbrpsmsdxi4x3x
De nieuwe horrorfilm Longlegs met Nicolas Cage verschijnt deze week eindelijk in de Nederlandse bioscoopzalen. Geregisseerd door Osgood Perkins, heeft de film nu al een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes. Het beste nieuws? We mogen 2x2 gratis bioscoopkaartjes weggeven voor deze horrorsensatie!
De film volgt FBI-agent Lee Harker, gespeeld door Maika Monroe, die wordt belast met een onopgeloste zaak van een satanische seriemoordenaar, vertolkt door Cage. Terwijl Harker dieper graaft in de zaak, ontdekt ze duistere aanwijzingen en een persoonlijke connectie met de moordenaar, wat haar dwingt snel te handelen om een nieuwe familietragedie te voorkomen.
Financieel gezien wordt Longlegs beschouwd als een kleinere productie, met een verwacht budget van rond de 10 miljoen dollar. De vergelijkingen met eerdere NEON-films zoals Immaculate, die respectabele opbrengsten behaalden ondanks bescheiden budgetten, suggereren dat Longlegs goed gepositioneerd is om een succes te worden.

Win gratis bioscoopkaartjes voor ‘Longlegs’

Om kans te maken op vrijkaartjes hoef je slechts twee eenvoudige stappen te volgen. Allereerst, volg ons op Facebook en geef antwoord op de volgende vraag: Wat is de naam van de seriemoordenaar gespeeld door Nicolas Cage?
Plaats je antwoord in de reacties onder dit artikel op onze website of stuur ons een mail via [email protected]. Laat ons weten dat je meedoet en zorgt dat je een geldig e-mailadres achter laat bij je reactie. De gelukkige winnaars worden 17 juli namelijk via e-mail op de hoogte gesteld. Vergeet dus niet om je spamfolder in de gaten te houden! De bioscoopkaartjes worden aangeboden door Independent Film.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!