Food Network en HBO komen met overheerlijke tv-show 'Harry Potter: Wizards of Baking'

TV en Series
donderdag, 16 mei 2024 om 13:00
hzydmzndu7tngf3dhtgpygfgn89
Harry Potter-fans kunnen tijdens de aankomende feestdagen gaan genieten van Wizards of Baking, een nieuwe tv-show vergelijkbaar met wat wij in Nederland kennen als Heel Holland Bakt. De Harry Potter-variant zal te zien zijn bij Food Network en later ook te streamen via HBO Max.
James en Oliver Phelps, die Fred en George Weasley vertolkten gedurende de acht Harry Potter-films van Warner Bros., zullen exclusief als gastheren optreden voor Harry Potter: Wizards of Baking. Het project werd exclusief aangekondigd door Kathleen Finch, de chef van de Amerikaanse afdeling van Warner Bros Discovery, tijdens de upfront-presentatie van het bedrijf in New York van afgelopen woensdag.
Harry Potter: Wizards of Baking volgt "innovatieve banketbakkers" terwijl ze "betoverende zoete creaties" maken geïnspireerd door de films met Daniel Radcliffe in de hoofdrol. Volgens de beschrijving "zullen kijkers geliefde locaties zien, waaronder de Grote Zaal van Zweinstein, Perron 9¾, de Goudgrijp Toverspreukbank, De Krotten, evenals rekwisieten, kostuums en clips uit de kaskrakerfilms."
Verdere details over de serie, waaronder andere juryleden en gaststerren zullen op een later tijdstip bekend worden gemaakt. De competitie komt op het moment dat Max werkt aan een nieuwe Harry Potter tv-serie, die wordt beschreven als een meer complete en gedetailleerde aanpassing van de zeven boeken van auteur J.K. Rowling. Warner Bros heeft duidelijk gemaakt dat de Harry Potter-franchises meer wil gaan benutten, en Wizards of Baking lijkt daar nu een schoolvoorbeeld van te zijn.
James en Oliver Phelps presenteren de show en zijn aankomende zomer exclusief te gast tijdens het preview event van Heroes Dutch Comic Con – waar we binnenkort gratis kaartjes voor weg mogen geven. Houd onze website dus goed in de gaten en mis de kans niet om de twee acteurs alles te vragen over hun favoriete gerechten uit de Wizarding world.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!