Win gratis bioscoopkaartjes voor de gloednieuwe horrorfilm 'The Strangers: Chapter 1'

Films
donderdag, 16 mei 2024 om 14:00
the strangers chapter 1 st 2 jpg sd high
Na het succes van The Strangers uit 2008 en de opleving in 2018 met The Strangers: Prey at Night, draait vanaf vandaag het eerste deel van de nieuwe reeks in de horrorfranchise in de bioscoop. Het beste nieuws? We hebben gratis kaartjes beschikbaar voor deze bioscoopfilm!
De officiële beschrijving van The Strangers: Chapter 1 luidt: “Een jong koppel krijgt tijdens hun weekendje weg autopech in een klein, onheilspellend stadje en moet noodgedwongen de nacht doorbrengen in een afgelegen huis. Al snel breekt de paniek uit wanneer ze ‘s nachts worden geterroriseerd door drie gemaskerde vreemdelingen die zonder enig motief genadeloos hard toeslaan. Chapter 1 is het huiveringwekkende eerste deel van de aankomende horror-filmreeks.”
Regisseur Renny Harlin en schrijvers Alan R. Cohen en Alan Freedland zijn verantwoordelijk voor The Strangers: Chapter 1. De cast bestaat uit getalenteerde acteurs, waaronder Madelaine Petsch, Froy Gutierrez, Rachel Shenton, Ema Horvath en Gabriel Basso.

Win gratis bioscoopkaartjes voor ‘The Strangers: Chapter 1’

Om kans te maken op vrijkaartjes hoef je slechts twee eenvoudige stappen te volgen. Allereerst, volg onze Instagram pagina en geef antwoord op de volgende vraag: In welke populaire Netflix-serie schittert Gabriel Basso in de hoofdrol als Peter Sutherland?
Plaats je antwoord in de reacties onder dit artikel op onze website of stuur ons een mail via [email protected]. Laat ons weten dat je meedoet en zorgt dat je een geldig e-mailadres achter laat bij je reactie. De gelukkige winnaars worden namelijk via e-mail op de hoogte gesteld. Vergeet niet je spamfolder in de gaten te houden! De bioscoopkaartjes worden aangeboden door Indepentend Films. Bekijk hieronder de officiële trailer!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!