Ewan McGregor hoopt terug te keren in zijn rol als Obi-Wan Kenobi

TV en Series
maandag, 01 april 2024 om 14:00
apdo8llh3le2l9mybumo1dcdhjo
Star Wars-acteur Ewan McGregor heeft onlangs in een interview kenbaar gemaakt nog niet klaar te zijn met zijn rol als Obi-Wan Kenobi. Hij hoopt dat hij opnieuw kan terugkeren naar het Star Wars-universum in zijn rol als de geliefde Jedi meester.
De acteur vertelde dat na de Obi-Wan Kenobi serie op Disney+ de terugkeer naar Star Wars naar meer smaakt. McGregor gaf toe dat hij in het verleden moest liegen over zijn betrokkenheid bij de serie, om fans te verrassen, maar deze keer weet hij echt niet of hij terug zal keren in toekomstige Star Wars-universum. "Ik heb in het verleden moeten liegen over mijn rol in de Obi-Wan serie, maar nu vertel ik de waarheid," zei hij tijdens het interview.
Hij voegde eraan toe dat hij nog geen telefoontje heeft gekregen van Lucasfilm of Disney om een vervolg te maken. De serie over Obi-Wan was bedoeld als een beperkte serie en is goed ontvangen door het publiek, aldus McGregor. Hij hoopt echter dat er nog een kans komt om de rol opnieuw te spelen, en denkt dat dit wel zal gebeuren.
"Ik hoop dat we de kans krijgen om er nog een te maken, en ik ben er vrij zeker van dat dat zal gebeuren. Ik heb nog wel een paar jaar voordat ik dezelfde leeftijd bereik als Alec Guinness was in A New Hope. Dus er is nog tijd om meer verhalen te vertellen."
Obi-Wan Kenobi was een zesdelige serie op Disney+ waarin de Jedi meester te zien was die uit de schaduw trad om een jonge prinses Leia te redden van de Inquisitors van het, en uiteindelijk zijn voormalige leerling, Darth Vader, ontmoette. De serie werd over het algemeen goed ontvangen en net als Hayden Christensen die meerdere malen alweer terug te zien was in verschillende Star Wars-series, lijkt nu ook McGregor de warmte van de Star Wars-fans te voelen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!