Eerste teaser voor spannend vervolg van zevende seizoen Netflix-hitserie 'Outlander' onthuld

TV en Series
dinsdag, 04 juni 2024 om 8:00
dzlma5tm0bk4xhwoanbdnu2p1sr
De tweede helft van het zevende seizoen van de populaire historische dramaserie Outlander is aanstaande. De Amerikaanse zender Starz heeft de eerste teaser vrijgegeven, waarin fans een glimp opvangen van de nieuwe afleveringen. Deze onthullen een intens en emotioneel verhaal voor de hoofdpersonages Claire en Jamie.
Na de gebeurtenissen in de eerste helft van seizoen 7, zien we Claire (Caitriona Balfe), Jamie (Sam Heughan) en Young Ian (John Bell) terugkeren naar hun geliefde Schotland. De dreiging van de Amerikaanse Revolutionaire Oorlog dwingt hen keuzes te maken tussen hun geliefden en de nieuwe wereld die ze hebben opgebouwd.
Jamie en Claire worden geconfronteerd met de vraag of ze alles zouden opofferen voor hun liefde, terwijl Roger (Richard Rankin) en Brianna (Sophie Skelton) te maken krijgen met vijanden door de tijd heen en moeten vechten om hun gezin bij elkaar te houden.
De trailer laat zien dat de thuiskomst in Schotland niet zo is als Claire en Jamie hadden gehoopt. Claire drukt haar wens uit om deel te nemen aan de oprichting van de Verenigde Staten: "Jamie en ik willen deel uitmaken van het creëren van deze nieuwe natie." Deze ambitie plaatst hen in een moeilijke positie, waarbij hun huwelijk zwaar op de proef wordt gesteld door veranderende loyaliteiten en pijnlijke geheimen.
Ondertussen zien we in de jaren 1980 Roger en Buck (Diarmaid Murtagh) op zoek naar Jem (Blake Johnston-Miller), die is ontvoerd door Rob Cameron (Chris Fulton). Bree blijft achter, bezorgd over haar familie die door de tijd wordt verscheurd.
Terwijl de acht resterende afleveringen van seizoen zeven de spanning opvoeren, is er ook alvast nieuws te melden over seizoen 8, het laatste seizoen van Outlander. Drie nieuwe acteurs voegen zich namelijk bij de cast: Kieran Brew als kapitein Charles Cunningham, Frances Tomelty als zijn moeder Elspeth Cunningham, en Carla Woodcock als Amaranthus Grey, een nieuw lid van de Grey-familie.
Nederlandse fans moeten nog even geduld hebben - het zesde seizoen verschijnt op 16 juni op Netflix, terwijl de releasedatum van seizoen zeven nog niet bekend is.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!