'Suits'-acteur Patrick J. Adams ziet een reüniefilm wel zitten: “Ik denk dat het mogelijk is”

Films
maandag, 03 juni 2024 om 20:00
1zbnjli7u9liy6hhv8ftkwj9wdk
Tijdens een reüniepanel afgelopen zondag op het ATX TV Festival in Texas, sprak Patrick J. Adams zich uit over een mogelijke film gebaseerd op de populaire advocatenserie Suits. Adams, bekend om zijn rol als Mike Ross, gaf aan dat een film niet uitgesloten is, hoewel er nog veel obstakels overwonnen moeten worden voordat dit werkelijkheid kan worden.
Samen met mede-castleden Sarah Rafferty, Dulé Hill, Amanda Schull en Abigail Spencer, evenals uitvoerend producent Jeff Wachtel, nam Adams deel aan een panel ter ere van het vijfjarig jubileum van het einde van de serie. Toen een fan vroeg of de cast en de makers geïnteresseerd zouden zijn in een reüniefilm, bevestigde Adams dat de bedenker van de serie, Aaron Korsh, interesse heeft in het idee, ondanks dat Korsh momenteel gefocust is op de nieuwe spin-off Suits: LA.
“Ik ben een persoon zonder macht of autoriteit, maar er wordt momenteel gewerkt aan Suits: LA. Dat is Aarons focus, en ik denk dat hij het daarmee eens zou zijn,” zei Adams. “Maar het is zeker iets waarin hij geïnteresseerd is, om te proberen de band weer bij elkaar te krijgen. Dus het hangt van een miljoen dingen af of het kan gebeuren, maar is het mogelijk? Ik denk dat het mogelijk is.”
Adams' enthousiasme werd gedeeld door mede-castlid Dulé Hill, die aangaf ook geïnteresseerd te zijn in een eventuele terugkeer als Alex Williams. Bovendien wordt er een nieuwe podcast gelanceerd, Sidebar: A Suits Watch Podcast, waarin Rafferty en Adams de serie voor het eerst samen bekijken.
Suits, geproduceerd door UCP, werd uitgezonden op USA Network van 2011 tot 2019 en werd wereldwijd een hit. De serie volgde de briljante, maar ongediplomeerde advocaat Mike Ross en zijn mentor, Harvey Specter, gespeeld door Gabriel Macht. Andere prominente castleden waren onder meer Rick Hoffman, Meghan Markle en Gina Torres.
De spin-off Suits: LA zal plaatsvinden in hetzelfde universum als de originele serie en belooft nieuwe verhalen met een nieuwe cast, waaronder Stephen Amell, Josh McDermitt, Lex Scott Davis en Bryan Greenberg. Hoewel het onduidelijk is of de originele castleden zullen verschijnen in de spin-off, blijft de mogelijkheid van een Suits-film in de lucht hangen, vooral gezien de hernieuwde populariteit van de serie.
Alle seizoenen van Suits zijn nu te streamen op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!