Disney deelt nieuwe trailer van aankomende Star Wars-serie 'The Acolyte'

TV en Series
zaterdag, 04 mei 2024 om 22:00
pdx ff 001556
Vandaag, ter ere van de wereldwijde viering van Star Wars Day, heeft Disney een gloednieuwe trailer onthuld voor de langverwachte live-action Star Wars-serie The Acolyte. De serie neemt ons mee terug naar het vreedzame tijdperk van de High Republic, ongeveer honderd jaar voor de gebeurtenissen van Star Wars: Episode I - The Phantom Menace.
In de serie volgen we een groepje Jedi die geconfronteerd worden met een reeks verdachte verdwijningen en gruwelijke misdaden. Een van hen, Jedi-meester Sol, staat centraal in de zoektocht naar de waarheid achter deze schokkende gebeurtenissen. De nieuwe trailer biedt een voorproefje van wat komen gaat, inclusief een glimp van het grote kwaad dat de Jedi bedreigt.
Met een ensemblecast onder leiding van Leslye Headland, bekend van Russian Doll, belooft The Acolyte een sterke mix van talenten. Onder andere Lee Jung-jae (Squid Game), Carrie-Anne Moss (The Matrix), Manny Jacinto (The Good Place) en Dafne Keen (His Dark Materials) vertolken rollen in deze epische saga.
The Acolyte bestaat uit acht afleveringen voor het eerste seizoen, waarvan de eerste twee afleveringen op 4 juni zullen debuteren op Disney Plus. De serie vindt plaats aan het einde van de High Republic, een periode van glorie voor de Jedi Order, maar ook een tijd waarin duistere machten zich roeren in de schaduwen.
Met The Acolyte zet de Star Wars-franchise een belangrijke stap weg van de bioscoopfilms, en duikt dieper in de rijke lore van het universum. De serie verkent een nieuw tijdperk, dat tot nu toe voornamelijk bekend was uit strips en boeken. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van The Acolyte.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!