May the 4th: Win exclusieve Star Wars-armbandjes

Films
zaterdag, 04 mei 2024 om 20:30
2
Vandaag vieren we May the 4th, dé dag die elke Star Wars-fan met rode stift in zijn agenda markeert. Terwijl de winkels gonzen van opwindende acties en bioscoopzalen zich vullen voor de heruitgave van Episode I - The Phantom Menace, pakt The Nerd Shepherd groots uit met een exclusief interview met niemand minder dan Lewis Macleoud, de acteur bekend van zijn personage Sebulba.
Maar, wacht even: er is meer! We hebben namelijk het genoegen niet één, maar twee unieke Star Wars-armbandjes weg te geven. Speciaal voor deze feestelijke Star Wars-dag heeft LDH Sieraden enkele exclusieve armbandjes gecreëerd die je als Star Wars-fan móet hebben.
Het winnen van een van deze twee prachtige armbandjes is eenvoudig: like en volg de Facebook-pagina van LDH Sieraden en stuur een e-mail naar [email protected] met het antwoord op de vraag: wat is volgens jou de beste film uit de hele Star Wars-franchise? Laat ons ook meteen weten of je de Dark- of Light-side variant wilt winnen, en wie weet komt binnenkort een van deze unieke armbandjes jouw kant op! Op zaterdag 11 mei ontvangen de winnaars een mailtje.
Niet gewonnen? Geen nood! Via de webshop van LDH Sieraden kun je nog steeds een exemplaar bestellen, voor een belachelijk lage prijs van slechts 6.95 euro. Maar wees er snel bij, want deze armbandjes zijn alleen deze maand nog te bestellen!
Bovendien worden de armbandjes met de hand gemaakt, waardoor elk stuk echt uniek is. Wil je graag een gepersonaliseerde variant, bijvoorbeeld van Harry Potter, Pokémon of een andere franchise? Neem dan contact met op via de website van LDH Sieraden en vraag naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakt sieraad.
May the Force be with you!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!