Deze waanzinnig goede horrorserie staat vanaf vandaag eindelijk op Netflix

TV en Series
maandag, 01 april 2024 om 22:00
stntbpyqrbbnq7fbbordwzxqpna
Bereid je voor op een dosis huiveringwekkende spanning, want FROM, een van de meest geroemde horrorseries van de afgelopen jaren, maakt vandaag eindelijk zijn langverwachte debuut op Netflix. Ondanks dat de serie aanvankelijk onder de radar vloog bij het grote publiek, heeft deze inmiddels een loyale schare fans opgebouwd, waaronder niemand minder dan de meester van het griezelgenre zelf, Stephen King.
FROM vertelt het spannende verhaal van een nachtmerrieachtig stadje in Midden-Amerika dat degenen die binnenkomen gevangen houdt. Onwillige bewoners proberen te overleven en een uitweg te vinden, terwijl ze worden geplaagd door angstaanjagende wezens uit het omliggende bos en geconfronteerd worden met de duistere geheimen van het stadje.
De cast van FROM is indrukwekkend, met acteur Harold Perrineau, bekend van zijn rollen in Lost, The Rookie en Claws, die een van de hoofdrollen vertolkt. Hij wordt bijgestaan door Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He, Chloe Van Landschoot en vele anderen.
De serie vergaarde met het tweede seizoen meer kijkers mede vanwege de enorm spannende cliffhanger. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het derde seizoen en fans kunnen niet wachten hoe de serie verder gaat. Hoewel het verhaal op het eerste gehoor niet héél vernieuwend klinkt, weet het met goed acteerwerk, mysterie, interessante plotwendingen en voldoende spanning de kijker aan de buis gekluisterd te houden.
Met een IMDb-score van 7.7, een beoordeling van 94% op Rotten Tomatoes en de complimenten van horrorlegende Stephen King heeft FROM zich inmiddels bewezen als een waar horrorfenomeen. Terwijl de opnames voor het derde seizoen in volle gang zijn, kunnen Netflix-kijkers nu eindelijk deze meeslepende serie ontdekken. Bekijk hieronder alvast de trailer en bereid je voor op een angstaanjagende rit door het duistere stadje van FROM!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!