Het iconische duo Cheech en Chong zal binnenkort speelbaar zijn in Call of Duty

Games
dinsdag, 02 april 2024 om 8:00
cod
Cheech en Chong, het iconische komische duo bekend van hun albums en films uit de jaren 1970 en '80, zullen worden toegevoegd aan Call of Duty als onderdeel van het aankomende derde seizoen. Als een iconisch stoner duo lijken Tommy Chong en Cheech Marin niet echt het type mannen die mensen zouden neerschieten. De twee creëerden films en komische routines gericht op hippies, vrije liefde en drugs.
Hoewel we nog niet officieel weten wanneer het duo speelbaar zal zijn in de verschillende multiplayer-opties van Call of Duty, lijken andere op wiet geïnspireerde cosmetica en een "Blaze It Up" evenement erop te wijzen dat Cheech en Chong op of rond 20 april, ook wel bekend als 4/20, zullen arriveren. Beide Operators worden ingesproken door Cheech Marin en Tommy Chong. Laatstgenoemde ken je misschien ook als de hilarische hippie uit de populaire sitcom That '70s Show.
Activision heeft in een blog het volgende te melden over de toevoeging van de personages: “Voortgekomen uit de tegencultuur revolutie, maar uitgerust met vastberadenheid en creatieve kracht, hebben Tommy Chong en Cheech Marin culturele tegenstellingen omgevormd tot komisch succes. Hun albums en films brachten onrecht aan het licht met speelse ondeugd, baanbrekend in stoner comedy en symbolisch voor een tegendraadse waarheid.”
De Tracer Pack: Cheech & Chong komt met Operators, drie Weapon Blueprints, een Charm, Sticker, Grote Decal, Loading Screen en de "Secondhand Smoke" Finishing Move. Daar blijft het echter niet bij, filmliefhebbers kunnen momenteel ook verschillende Godzilla x Kong-bundels aanschaffen. Met de komst van Cheech & Chong begint het onderhand een bont gezelschap te worden in de virtuele slagvelden van Call of Duty. Eerder zagen we onder andere al Ghostface, Billy the Puppet, Rambo, John McClain en zelfs Snoop Dogg hun wapens oppakken.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!