Deze live-action adaptaties op Netflix moet je kijken na 'Avatar: The Last Airbender'

TV en Series
vrijdag, 23 februari 2024 om 22:51
n6cvl7bbb3ik3u7q17c6pbxpjb6
Avatar: The Last Airbender is momenteel ‘the talk of the town’, niet zo vreemd gezien Netflix alles uit de kast haalt om de serie onder de aandacht te brengen. De kans is dan ook behoorlijk groot dat jij de serie dit weekend gaat bingen. Dan hebben we enige troost te bieden, want de onderstaande films en series op Netflix zijn absoluut aan te raden.
Avatar: The Last Airbender is gebaseerd op de gelijknamige Nickelodeon-animatieserie en is de tweede grote succesvolle live-action adaptatie op de streamingdienst. Maar wat heeft de streamingdienst nog meer aan vergelijkbare content te bieden? We hebben de bibliotheek van Netflix van A tot Z doorzocht en de vetste live-action adaptaties voor je geselecteerd die perfect zijn om te bingen na het kijken van Avatar: The Last Airbender.

1. One Piece (2023)

Makers: Matt Owens, Steven Maeda
Cast:
Iñaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu

“In deze liveaction-bewerking van de populaire manga maakt de jonge piraat met de strooien hoed Monkey D. Luffy een epische reis met zijn bonte bemanning op zoek naar schatten.”

2. Cowboy Bebop (2021)

Maker: Christopher L. Yost
Cast:
John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda

“Groots qua style, altijd krap bij kas... De premiejagers Spike, Jet en Faye speuren lang door het zonnestelsel op zoek naar banen. Maar kunnen ze het verleden van Spike ontlopen?”

3. Yu Yu Hakusho (2023)

Makers: Shō Tsukikawa, Tatsurō Mishima
Cast: Takumi Kitamura, Shuhei Uesugi, Kanata Hongo

“Zijn lievelingseten? Ramen. Zijn bekendste move? Het geestgeweer. Een weerbarstige tiener moet zijn nieuwe krachten leren gebruiken om zijn dierbaren te beschermen.”


4. Full Metal Alchemist (2017)

Makers: Fumihiko Sori, Takeshi Miyamoto
Cast:
Ryosuke Yamada, Tsubasa Honda, Dean Fujioka

“Toen Edward Elric en zijn jongere broer Alphonse klein waren overleed hun moeder. De broers proberen hun moeder te doen herleven en een menselijke transmutatie uit te voeren die taboe is in alchemie.


5. Bleach (2018)

Makers: Shinsuke Sato, Daisuke Habara, Tite Kubo
Cast:
Sota Fukushi, Hana Sugisaki, Ryo Yoshizawa

“De middelbare scholier Ichigo Kurosaki heeft de gave om geesten te zien. Op een dag wordt zijn familie aangevallen door een demonische geest, een Hollow, die menselijke zielen eet. Er verschijnt een mysterieuze vrouw, Rukia Kuchiki, die zichzelf een 'Soul Reaper' noemt.”

Met deze live-action adaptaties op Netflix heb je genoeg materiaal om jezelf onder te dompelen in de wereld van avontuur, fantasy en bovennatuurlijke krachten, allemaal perfect geschikt om te kijken na het beleven van het epische verhaal van Avatar: The Last Airbender. Veel kijkplezier!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!