Deze bizarre Netflix-serie is een niet te missen horror-pareltje: "een heerlijk gestoorde trip"

TV en Series
zaterdag, 22 juni 2024 om 13:30
cbfxacndaohapkb814obvdra7ft
Netflix heeft met de horror-dramaserie Brand New Cherry Flavor een unieke en fascinerende serie in huis. Deze miniserie, die bijna drie jaar geleden werd uitgebracht, is gebaseerd op de gelijknamige cultroman van Todd Grimson. Rosa Salazar, bekend van haar rollen in Alita: Battle Angel en Undone, schittert in de hoofdrol.
Het verhaal draait om Lisa Nova, gespeeld door Rosa Salazar, een ambitieuze filmregisseur die naar Los Angeles verhuist om haar droomproject te verwezenlijken. Wat begint als een veelbelovende kans, verandert al snel in een nachtmerrie wanneer ze wordt verraden door een vertrouwenspersoon.
Wat volgt is een bizarre en griezelige odyssee die Lisa dwingt om de duistere geheimen van haar verleden te ontrafelen om te overleven. De serie weet te verrassen met elementen zoals zombies, huurmoordenaars, bovennatuurlijke katten en een mysterieuze tatoeëerder die vloeken uitdeelt.
Naast Salazar is Catherine Keener te zien als Boro, een raadselachtig figuur die meer lijkt te weten over de bovennatuurlijke gebeurtenissen. Eric Lange als Lou Burke, Jeff Ward als Roy Hardaway en Manny Jacinto als Chris maken de cast van Brand New Cherry Flavor compleet.
De serie kreeg over het algemeen gunstige recensies. Op Rotten Tomatoes behaalde Brand New Cherry Flavor een positieve score van 78% en een beoordeling van 7,1 op IMDb. De consensus van de critici luidde: "Hoewel het zeker niet voor iedereen is weggelegd, is Brand New Cherry Flavor een heerlijk gestoorde trip, verankerd door een ongelooflijke prestatie van Rosa Salazar."
De serie onderscheidt zich door een origineel verhaal, sterke acteerprestaties en een gedurfde benadering van het horror-genre. Het is een serie die niet bang is om grenzen te verleggen. Voor fans van horror en bovennatuurlijke drama's is Brand New Cherry Flavor een absolute aanrader.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!