Derde seizoen van HBO-hitserie 'Euphoria' krijgt veelbelovende update: "Druk bezig met schrijven!"

TV en Series
dinsdag, 11 juni 2024 om 16:00
blqrjopuxyauwgkzufk8a2tge8s
De veelgeprezen HBO-serie Euphoria, met in de hoofdrollen onder andere Zendaya, Eric Dane en Sydney Sweeney, heeft een veelbelovende update gekregen. In een interview met Variety meldt HBO-chef Casey Bloys dat er hard wordt gewerkt aan het nieuwe seizoen.
Eric Dane, die Nate's vader Cal Jacobs speelt, heeft onlangs een rol aangenomen in de Prime Video thriller-serie Countdown. Dit riep vragen op over zijn beschikbaarheid voor Euphoria. Gelukkig lijkt dit geen obstakel te vormen, aangezien HBO heeft bevestigd dat de productie van seizoen drie nog steeds op schema ligt voor een start later dit jaar.
Een van de belangrijkste factoren die de productie van het derde seizoen beïnvloeden, is de beschikbaarheid van de grote cast. Zendaya schittert bijvoorbeeld in de Dune franchise, terwijl Sydney Sweeney te zien is in films zoals Anyone But You en Immaculate. Ondanks deze drukke agenda's heeft HBO-baas Casey Bloys bevestigd dat maker Sam Levinson hard aan het werk is aan de nieuwe scripts. Interessant is dat Levinson overweegt om de serie niet langer op de middelbare school te laten afspelen, wat een nieuwe creatieve richting zou kunnen betekenen voor de serie.
"Maker en schrijver Sam Levinson werkt eraan. Er is veel heen en weer gepraat ... Een van de kwesties waar Sam volgens mij over nadenkt, is dat hij het niet langer op de middelbare school wil laten afspelen," zegt Bloys. "Daar was het gesitueerd en dat had toen zin. Maar als je het daar weghaalt, is er veel discussie over waar het dan moet plaatsvinden en hoe ver in de toekomst het moet worden geplaatst, en al dat soort zaken. Maar ik denk dat hij een idee heeft waar hij enthousiast over is, en hij is druk bezig met schrijven."
De ontwikkeling van het derde seizoen heeft niet alleen te maken met de drukke agenda's van de cast, maar ook met de tragische dood van Angus Cloud, die Fezco speelde. Deze gebeurtenis heeft een aanzienlijke impact gehad op de productie. Toch blijven de vooruitzichten positief, aangezien Levinson druk bezig is met het uitwerken van een nieuwe verhaallijn die recht doet aan de serie en haar personages.
Met de bevestiging van Casey Bloys dat Sam Levinson druk bezig is met het nieuwe seizoen, kunnen fans van de serie opgelucht ademhalen. Als alles volgens plan verloopt, zullen Rue en haar vrienden voor het einde van het jaar voor de camera's staan, wat de weg vrijmaakt voor de terugkeer van de serie in 2025
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!