Eddie Murphy steelt een helicopter in hilarische nieuwe teaser van 'Beverly Hills Cops: Axel F'

Films
dinsdag, 11 juni 2024 om 10:00
trailerscreen 001 r2
Vanaf 3 juli keert Eddie Murphy eindelijk terug in zijn iconische rol als Axel F in de nieuwe Beverly Hills Cop-film op Netflix. Om ons alvast warm te maken voor de langverwachte release heeft de streamingdienst nu een hilarische nieuwe teaser vrijgegeven die doordrenkt is met de kenmerkende humor uit de vorige films.
In de teaser zien we hoe Axel Foley en zijn nieuwe partner, gespeeld door Gordon-Levitt, een helikopter proberen te stelen van het dak van een LAPD-gebouw. Wat begint als een gewaagde ontsnappingspoging, verandert al snel in een hilarische situatie wanneer blijkt dat Gordon-Levitt’s personage, Abbot, niet bepaald een ervaren piloot is. Foley's aandringen om de helikopter te besturen, ondanks Abbott's protesten en bekentenis dat hij tijdens zijn training een crash had veroorzaakt, zorgt voor een reeks komische momenten die de toon zetten voor de film.
De regie van Beverly Hills Cop: Axel F is in handen van Mark Molloy, voor wie dit zijn debuut als regisseur is. Het verhaal is geschreven door Will Beall, in samenwerking met Tom Gormican en Kevin Etten. Met een sterrencast bestaande uit Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Kevin Bacon, Paul Reiser, Bronson Pinchot en Mark Pellegrino, lijkt de film alle ingrediënten te hebben voor een succesvolle heropleving van de franchise.
De originele Beverly Hills Cop uit 1984, geregisseerd door Martin Brest, was een enorm succes en lanceerde Murphy's carrière naar nieuwe hoogten. De film werd gevolgd door twee sequels in 1987 en 1994. Nu, na een lange pauze, keert Axel Foley eindelijk terug.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!