Apple TV+ deelt eerste beelden van nieuw seizoen hitserie 'Severance' met Adam Scott

TV en Series
dinsdag, 11 juni 2024 om 8:00
gpukwk7wwaaxryd
Apple TV+ heeft de eerste beelden vrijgegeven van het langverwachte tweede seizoen van de hitserie Severance, met Adam Scott in de hoofdrol. De onthulling vond plaats tijdens het Apple TV+ segment van WWDC 2024, waar ook de eerste beelden van het tweede seizoen van Silo en vele andere top titels werden getoond.
Het eerste seizoen van Severance, gecreëerd door Dan Erickson en geregisseerd door uitvoerend producent Ben Stiller en Aoife McArdle, eindigde met een van de meest opwindende cliffhangers in recente tv-geschiedenis.
Het verhaal volgt de werknemers van Lumon Industries, een schimmig biotechnologiebedrijf dat zijn medewerkers een medische procedure laat ondergaan die hun werk- en privéleven volledig van elkaar scheidt. De cast bestaat naast Adam Scott uit Britt Lower, Zach Cherry, John Turturro, Patricia Arquette, Tramell Tillman, Christopher Walken, Jen Tullock, Michael Chernus en Dichen Lachman.
In de nieuwe beelden zien we Mark Scout (gespeeld door Adam Scott) die terugkeert naar Lumon, waar hij wordt begroet door Mr. Milchick (Tramell Tillman). Mark draagt ballonnen door de angstaanjagende, fluorescerende gangen van het kantoor, wat mogelijk een subtiele hint is naar de nieuwe verhaallijn van het seizoen. Apple TV+ hintte op hun social media met de tekst: "Your innie has already seen this image".
Naast Severance deelde Apple TV+ ook beelden van andere aankomende topseries en films als onderdeel van hun "Coming to Apple TV+" teaser video. Dit omvatte nieuwe seizoenen van populaire series zoals Silo, Slow Horses, Pachinko en Shrinking, evenals films als Fly Me to the Moon met Scarlett Johansson en Channing Tatum (12 juli), The Instigators met Matt Damon en Casey Affleck (6 augustus), en Wolfs, waarin George Clooney en Brad Pitt weer samen te zien zijn (20 september).
Wanneer het tweede seizoen van Severance te zien zal zijn is nog niet duidelijk. Bekijk hieronder de teaser video.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!