Apple TV+ deelt eerste oogstrelende trailer van nieuwe animatieserie 'WondLa'

Trailers
dinsdag, 04 juni 2024 om 17:00
wondla1
Apple TV+ heeft de trailer onthuld voor de nieuwe animatieserie WondLa, gebaseerd op de New York Times-bestseller The Search for WondLa van Tony DiTerlizzi. De serie, geproduceerd door Skydance Animation, wordt geleid door showrunner en uitvoerend producent Bobs Gannaway. De wereldwijde première vindt plaats op vrijdag 28 juni op Apple TV+.
WondLa volgt het verhaal van Eva, een nieuwsgierige, enthousiaste en levendige tiener die wordt grootgebracht in een hypermodern ondergronds bunker door Muthr, een robotverzorger. Eva's stem wordt vertolkt door Jeanine Mason, bekend van Roswell, New Mexico, terwijl Muthr wordt ingesproken door Emmy Award-genomineerde Teri Hatcher, bekend van Desperate Housewives.
Op haar 16e verjaardag verandert Eva's leven drastisch wanneer haar bunker wordt aangevallen, waardoor ze gedwongen wordt om de oppervlakte van de aarde op te zoeken. Deze aarde, nu bekend als Orbona, is een vreemde wereld geworden die wordt bevolkt door buitenaardse wezens en bedekt is met buitenaardse flora. Mensen zijn nergens te bekennen.
Tijdens haar avontuur op Orbona krijgt Eva gezelschap van Otto, een liefhebbende reusachtige waterbeer met wie ze telepathische krachten deelt. Otto wordt ingesproken door Emmy Award-winnaar Brad Garrett, bekend van Everybody Loves Raymond. Daarnaast sluit Rovender zich aan bij Eva, een knorrige alien met een bewogen verleden, vertolkt door Gary Anthony Williams uit Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. Samen met deze unieke bondgenoten begint Eva aan een gevaarlijke zoektocht om mensen, haar thuis en haar ware bestemming te vinden.
De cast van WondLa omvat ook Chiké Okonkwo als Besteel, de grootste jager op Orbona; D.C. Douglas als Omnipod, een intelligent apparaat dat aan elke mens op zesjarige leeftijd wordt uitgereikt; en Emmy Award-genomineerde Alan Tudyk als Cadmus Pryde, oprichter van Dynastes Corporation. De serie wordt uitgevoerd door een creatief team bestaande uit DiTerlizzi, Gannaway, Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell, Julie Kane-Ritsch en Skydance Animation's John Lasseter, David Ellison en Dana Goldberg. Tony Cosanella is de producer van de serie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!