Nieuwe mysterieuze film van 'Tribes of Europa'-regisseur Phillip Koch komt naar Netflix

Films
dinsdag, 04 juni 2024 om 16:00
brick teaser image netflix
Netflix heeft onlangs een reeks nieuwe projecten aangekondigd tijdens Next on Netflix in Duitsland, waarbij een van de grootste onthullingen de nieuwe sciencefictionfilm met de werktitel Brick is. De productie van de film begon in maart 2024 en werd relatief snel afgerond, met regisseur Philip Koch die op 24 maart een foto plaatste op social media met het bijschrift: "It's a wrap!"
De officiële beschrijving van de film luidt: "Het appartementengebouw van Tim en Olivia wordt plotseling omringd door een mysterieuze bakstenen muur. Ze moeten samenwerken met hun buren om een uitweg te vinden."
De cast van Brick bestaat uit een indrukwekkende reeks acteurs, waaronder Matthias Schweighöfer (Army of Thieves, You Are Wanted, The Breakup Man), Ruby O. Fee (Polar, Asphalt Burning, The Invisibles), Frederick Lau (Victoria, The Wave, Berlin Alexanderplatz), Salber Lee Williams (Ghost Island, Losgelassen), Axel Werner, Sira-Anna Faal (Druck), Murathan Muslu (Cracks in Concrete, The Shine of Day, High Performance), Alexander Beyer (Good Bye Lenin!, The Lives of Others, 3 Days in Quiberon) en Josef Berousek.
Philip Koch, een gerenommeerde Duitse schrijver, producent en regisseur, heeft met Brick zijn derde grote Netflix Original-project op zijn naam staan. Na het maken van de Netflix-serie Tribes of Europa, die helaas na één seizoen werd geannuleerd, en de film Sixty Minutes, komt Koch nu met een nieuwe en intrigerende sciencefictionfilm.
Tijdens het Next on Netflix-evenement werd ook een eerste mysterieuze afbeelding van de film getoond, wat de nieuwsgierigheid en verwachtingen van de fans verder heeft aangewakkerd. Naast Brick werden ook andere aankomende Duitse Netflix Original-films aangekondigd, zoals Exterritorial, Delicious en Blame the Game.
Sciencefiction uit Duitsland is over het algemeen van hoge kwaliteit. Met eerder hits als Dark en Das Signal zijn de verwachtingen voor Brick hooggespannen, en gezien de interessante premisse lijkt dit opnieuw een film te zijn die niet mag ontbreken op je kijklijst!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!