Jake Gyllenhaal vecht voor gerechtigheid in de nieuwe thrillerserie 'Presumed Innocent'

TV en Series
donderdag, 23 mei 2024 om 10:00
asfqxqwk24ujrl2fpmmcheo30o5
Apple TV+ heeft de eerste trailer onthuld voor de langverwachte thrillerserie Presumed Innocent, met in de hoofdrol en als uitvoerend producent de bekroonde acteur Jake Gyllenhaal. Deze acht-delige miniseries gaat met de eerste twee afleveringen op 12 juni in première, gevolgd door iedere week een nieuwe aflevering tot de finale op 24 juli.
Presumed Innocent is gebaseerd op de bestseller van Scott Turow en neemt kijkers mee in een verhaal over de brute moord die het Openbaar Ministerie van Chicago op zijn kop zet wanneer een van zijn eigen medewerkers wordt verdacht van de misdaad. De serie onderzoekt thema’s zoals obsessie, seks, politiek en de kracht en beperkingen van liefde, terwijl de verdachte vecht om zijn familie en huwelijk bij elkaar te houden.
De serie beschikt over een indrukwekkende cast met namen als Ruth Negga, Bill Camp, O-T Fagbenle, Chase Infiniti, Elizabeth Marvel, Nana Mensah, Renate Reinsve, Peter Sarsgaard en Kingston Rumi Southwick. Onder leiding van de veelgeprezen makers David E. Kelley en J.J. Abrams, beide winnaars van meerdere Emmy Awards, is de verwachting hooggespannen. Regisseur Anne Sewitsky neemt de eerste twee afleveringen en de finale voor haar rekening, terwijl Emmy Award-winnaar Greg Yaitanes de afleveringen drie tot zeven regisseert.
Met de wereldpremière gepland op 9 juni tijdens het Tribeca Festival en de officiële start op 12 juni op Apple TV+, is Presumed Innocent goed gepositioneerd om een zomerhit te worden op de streamingdienst. Bekijk hieronder de officiële eerste trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!