Knettergestoorde thriller met Uma Thurman en Samuel L. Jackson nu te zien op Netflix

Films
woensdag, 22 mei 2024 om 8:00
15ygrfaujbwu9tsxwdgwpa5we0d
Vanaf vandaag schitteren Uma Thurman, Samuel L. Jackson, Joe Manganiello en Maya Hawke op Netflix in de spannende thriller The Kill Room. Deze film, geregisseerd door Nicol Paone, was enkele maanden geleden nog in de bioscoop te zien en is nu al beschikbaar op de streamingdienst.
Het verhaal draait om kunsthandelaar Patrice Capullo, gespeeld door Uma Thurman. Zij wordt benaderd door Gordon Davis, vertolkt door Samuel L. Jackson, om geld wit te wassen via haar slechtlopende galerie. Wanneer Reggie, gespeeld door Joe Manganiello, per ongeluk een sensationeel schilderij maakt, wordt hij onbedoeld een sensatie in de kunstwereld. Patrice ontdekt echter al snel dat Reggie meer is dan alleen een kunstenaar en raakt verstrikt in een gevaarlijk spel van intriges en dubbele agenda's.
The Kill Room werd in april 2022 met veel anticipatie aangekondigd, met Thurman en Jackson in de hoofdrollen en Nicol Paone als regisseur. De film kreeg gemengde reacties van critici en moet het doen met een bijzonder magere IMDb-score van 5,5. Hoewel het geen hoogvlieger is, is de film zeker de moeite waard, al is het maar vanwege de fenomenale cast.
Netflix brengt de film vanaf vandaag naar het kleine scherm, wat een nieuwe kans biedt voor de film die in de bioscoop werd overschaduwd door onder andere grote releases zoals de nieuwste The Hunger Games-film en Disney's Wish. The Kill Room heeft nu de kans om een breder publiek te bereiken en wellicht kan rekenen op een heuse Netflix-opleving.
Bekijk hieronder de officiële trailer. Ga jij de film een kans geven?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!