Derde seizoen van FX-hitserie 'The Bear' onthult eerste officiële trailer

TV en Series
zondag, 26 mei 2024 om 20:16
aygh9ujwu4pzu4m1g2ol99spjcb
Met de aankondiging van het derde seizoen van The Bear kunnen fans van de bekroonde serie zich opmaken voor nieuwe uitdagingen en drama in de keuken. De eerste trailer geeft een voorproefje van de intense en chaotische sfeer die we van de show gewend zijn.
De terugkeer van Carmen "Carmy" Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) en Richard "Richie" Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) zorgt opnieuw een meeslepend seizoen vol spanning en culinaire hoogstandjes.
Het tweede seizoen van The Bear introduceerde enkele opmerkelijke gastrollen, waaronder Jamie Lee Curtis als Donna Berzatto, de moeder van Carmy. Curtis’ prestatie werd geprezen door White, die haar voorbereiding en vermogen om snel in haar rol te komen bewonderde. Daarnaast waren er cameo's van bekende namen als John Mulaney, Sarah Paulson en Bob Odenkirk, wat de show nog aantrekkelijker maakte voor een breed publiek.
The Bear heeft sinds de lancering een indrukwekkende reeks prijzen gewonnen, waaronder tien Emmy's en Golden Globes voor Beste Televisieserie en voor de acteerprestaties van White en Edebiri. De serie is twee jaar op rij benoemd tot een AFI Television Program of the Year en heeft meerdere Critics' Choice Awards in de wacht gesleept.
Met de komst van het derde seizoen lijkt The Bear zijn positie als een van de meest gewaardeerde series van deze tijd verder te versterken. De mix van intense drama, komische momenten en de realistische weergave van de culinaire wereld zorgt ervoor dat kijkers op het puntje van hun stoel zullen zitten. De serie is inmiddels bevestigd voor een vierde seizoen, dat back-to-back zal worden opgenomen in Chicago, hoewel FX hierover nog geen officiële verklaring heeft gegeven.
Het derde seizoen van The Bear is vanaf 17 juli te zien op Disney+.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!