Jennifer Lopez bedankt fans voor het massaal streamen van haar nieuwe Netflix-film 'Atlas'

Films
zondag, 26 mei 2024 om 17:15
3tnsoa0uhgezez5ndxgjjvko8rj
Jennifer Lopez heeft haar dankbaarheid uitgesproken via sociale media voor het wereldwijde succes van haar nieuwste film, Atlas, die momenteel de nummer één positie inneemt op Netflix. Op zaterdag deelde de ster een vreugdevolle boodschap op haar Instagram, samen met een reeks foto's van de première van Atlas in Mexico-Stad." Bedankt dat jullie Atlas wereldwijd op Netflix tot nummer 1 hebben gemaakt."
Atlas, een sciencefiction-actiefilm, toont Jennifer Lopez in de hoofdrol, naast andere bekende namen zoals Simu Liu, Sterling K. Brown en Mark Strong. De film werd op 24 mei 2024 door Netflix uitgebracht en wist binnen één dag een massaal wereldwijd publiek aan zich te binden.
Na haar vertolking in The Mother van vorig jaar, waarin ze worstelde met innerlijke demonen, waagt Lopez zich nu aan een geheel nieuwe uitdaging in de ruimte. In Atlas speelt zij de rol van Atlas Shepherd, een briljante data-analist die weinig opheeft met menselijk contact en diepgeworteld wantrouwen koestert jegens kunstmatige intelligentie. Ze neemt deel aan een gevaarlijke missie om een opstandige robot te onderscheppen, waarmee ze een mysterieuze connectie deelt uit haar verleden. Wanneer de situatie uit de hand loopt, blijkt vertrouwen op AI de enige hoop om de toekomst van de mensheid te redden.
Ondanks het enorme aantal kijkers en de positie als meest gestreamde film wereldwijd, heeft Atlas ook veel negatieve reacties gekregen. De film moet genoegen nemen met een magere score van 5,6 op IMDb, hetzelfde cijfer dat de vorige Netflix-film met Lopez, The Mother, ook kreeg.
Dit laat zien dat populariteit en kwaliteit niet altijd hand in hand gaan. Hoewel Atlas qua kijkcijfers een groot succes is, lijkt het erop dat de inhoud van de film minder goed ontvangen wordt door critici en kijkers. Heb jij de film al gezien?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!