Cliffhanger van populaire Netflix-serie laat fans in huilen achter: "Zelfs mijn hond is depressief!"

TV en Series
vrijdag, 15 maart 2024 om 18:45
a8a1496 johan paulin netflix
Het einde van een tijdperk nadert voor fans van de Netflix-serie Young Royals. De serie, die zich afspeelt op de fictieve elitekostschool Hillerska, draait om Prins Wilhelm van Zweden (gespeeld door Edvin Ryding), zijn relatie met medestudent Simon Eriksson (gespeeld door Omar Rudberg), en de daaruit voortvloeiende dramatische gebeurtenissen.
Let op: Dit bericht bevat spoilers!
Op 18 maart 2024 zal Young Royals zijn laatste aflevering uitzenden, waarmee een einde komt aan een tijdperk van koninklijke intriges en romantische verwikkelingen. Of het een bitterzoet afscheid zal zijn of een triomfantelijke overwinning, één ding is zeker: de impact van Young Royals zal nog lang voelbaar blijven, waarbij het een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de representatie van LGBTQ+ verhalen.
In tegenstelling tot veel andere LGBTQ+ televisieshows die voortijdig werden stopgezet, kreeg Young Royals de kans om zijn verhaal tot een bevredigend einde te brengen. Lisa Ambjörn, een van de bedenkers van de serie, benadrukte dat het altijd de bedoeling was geweest om het verhaal in drie delen te vertellen, en bedankte de fans voor hun steun bij het mogelijk maken van deze afronding.
Het derde en laatste seizoen van Young Royals begon op 11 maart 2024 met een veelbelovende start voor Wilhelm en Simon. Terwijl ze steeds opener worden naar elkaar toe en naar de mensen om hen heen, wordt hun pad bezaaid met nieuwe uitdagingen. De voorlaatste aflevering van dit seizoen eindigde met een schokkende cliffhanger, waarin Wilhelm ontdekt dat zijn overleden broer, Erik, betrokken was bij homofobe ontgroeningsrituelen op Hillerska, waardoor de spanningen binnen de koninklijke familie verder worden opgevoerd.
De recente cliffhanger heeft de gemoederen van fans flink beziggehouden, met veel discussies en speculaties over wat er in de laatste aflevering zal gebeuren. De serie heeft een sterke emotionele band opgebouwd met het publiek, wat blijkt uit de gepassioneerde reacties op sociale media. “Zelfs mijn hond is depressief! Jullie moeten dit oplossen!” klinkt het. Terwijl iemand anders schrijft: “Ik ga Netflix aanklagen en ik wil mijn geld terug waarom zouden ze het laatste seizoen zo verdrietig maken?”
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!