Cartman valt af met Ozempic-medicijn in nieuwe South Park-special 'The End of Obesity'

TV en Series
vrijdag, 17 mei 2024 om 18:00
sp
De makers van South Park komen weer met een knotsgekke, hilarische special op de proppen: The End of Obesity. In de nieuwe special wordt het omstreden afslankmedicijn Ozempic op de hak genomen en de daarbij horende, typerende gekte kenmerkend voor South Park. Uiteraard kan het ook niet anders dan dat Cartman er weer iets mee te maken heeft.
In de onlangs uitgebrachte trailer beklaagt Cartman zich over zijn omvang in de spiegel terwijl zijn vrienden laboratoriumexperimenten uitvoeren in labjassen en veiligheidsbrillen, hem voorbereidend op het innemen van Ozempic. "We hebben ons een weg moeten banen door het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem," zegt Butters. "Ik was bijna dood!"
Paramount+ heeft al zes andere specials uitgebracht: South Park: Post COVID, South Park: Post COVID: The Return of COVID, South Park: The Streaming Wars, South Park: The Streaming Wars Deel 2, South Park: Joining the Panderverse en de recent uitgebrachte South Park (Not Suitable for Children).
De beschrijving van de nieuwe special luidt: "De opkomst van nieuwe afslankmedicijnen heeft een enorme impact op iedereen in South Park. Wanneer Cartman de toegang wordt geweigerd tot het levensveranderende medicijn, komen de kinderen in actie."
In 2022 vierde South Park zijn 25e verjaardag, wat een kwart eeuw markeert sinds de geanimeerde volwassen komedie van Trey Parker en Matt Stone voor het eerst werd uitgezonden op Comedy Central in 1997. De nieuwe special gaat op 24 mei in première op Paramount+ in de Verenigde Staten. Het is nog niet duidelijk wanneer de special in Nederland te zien zal zijn. Bekijk hieronder de trailer van The End of Obesity.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!