Hilarische animatiefilm met Will Forte en Brittany Howard vanaf vandaag nieuw op Netflix

Films
vrijdag, 17 mei 2024 om 19:00
thelma the unicorn u 00 51 29 19ujpg
Na het succes van de animatiefilm LEO met Adam Sandler komt Netflix vanaf vandaag weer met opnieuw een heerlijke, sprankelende animatiefilm voor het hele gezin. Thelma the Unicorn is een vrolijk, kleurrijk avontuur, met een indrukwekkende cast en een hartverwarmend verhaal dat zowel jong als oud zal aanspreken.
Gebaseerd op het gelijknamige boek van Aaron Blabey, volgt Thelma the Unicorn het verhaal van Thelma, een bescheiden pony met grote dromen. Om haar wens om een zangeres te worden waar te maken, onderneemt Thelma een buitengewone stap en transformeert ze zichzelf in een eenhoorn. Deze radicale verandering brengt haar onverwachte roem en aandacht, maar ook nieuwe uitdagingen.
De adembenemende animatie van Mikros Animation brengt de kleurrijke wereld van Thelma tot leven, terwijl de betoverende muzikale score van John Powell het verhaal naar nieuwe hoogten tilt. Na het succes van eerdere animatiefilms zoals LEO, lijkt Thelma the Unicorn opnieuw een winnaar te zijn voor Netflix.
De stemmen worden ingesproken door Brittany Howard als Thelma en Will Forte (Bodkin) als Thelma’s beste vriend Otis de ezel. De rest van de cast bestaat uit namen als Jemaine Clement (Avatar: The Way of Water), Edi Patterson (Knives Out), Fred Armisen (The Super Mario Bros. Movie), Zach Galifianakis (The Hangover) en vele anderen.
Met gerenommeerde regisseurs Jared Hess (Napoleon Dynamite), die zelf ook zijn stem verleend aan een van de personages, en Lynn Wang (Unikitty!) aan het roer, is Thelma the Unicorn een unieke mix van excentriciteit en humor vol met diepgang. Thelma The Unicorn is nu te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!