Jamie Foxx en Cameron Diaz schitteren als voormalig CIA-agenten in gloednieuwe Netflix-film

Films
vrijdag, 17 mei 2024 om 14:00
gnoza3yxuaa reu
Cameron Diaz maakt na bijna tien jaar afwezigheid in de filmwereld haar langverwachte comeback in de nieuwe Netflix-film Back in Action. Diaz, die in 2014 met pensioen ging na haar rol in Annie, speelt opnieuw samen met Jamie Foxx, haar co-ster uit zowel Any Given Sunday als Annie. De chemie tussen de twee is onmiskenbaar, en hun hereniging belooft vuurwerk op het kleine scherm.
Back in Action is een actiekomedie die draait om Emily en Matt, gespeeld door Diaz en Foxx, een ogenschijnlijk normaal stel dat een rustig leven leidt in de buitenwijken. Wat hun buren echter niet weten, is dat Emily en Matt ooit hoogopgeleide CIA-agenten waren.
Hun verleden als spionnen komt terug om hen te achtervolgen wanneer hun geheime identiteit wordt onthuld, waardoor ze weer in een wereld van intriges en gevaar terechtkomen. Van coaching bij de Little League gaan ze terug naar het ontwijken van kogels en het uitvoeren van complexe missies.
Naast de hoofdrollen van Diaz en Foxx heeft Back in Action een indrukwekkende cast die onder andere Kyle Chandler, Glenn Close, Andrew Scott, Jamie Demetriou, McKenna Roberts en Rylan Jackson omvat. De film is geregisseerd door Seth Gordon, bekend van Horrible Bosses en Baywatch, die ook het scenario mede heeft geschreven met Brendan O'Brien.
De productie van de film begon in december 2022 in Londen en duurde tot maart 2023, waarbij enkele scènes werden opgenomen aan de rivier de Theems. Vervolgens verplaatste de productie zich naar Atlanta, waar de opnames eind april werden afgerond. Tijdens de opnames in april moest Jamie Foxx vanwege een medische noodsituatie tijdelijk vervangen worden door body doubles.
Back in Action verschijnt op 15 november op Netflix. Bekijk hieronder de eerste beelden.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!