Will Smith en Martin Lawrence gaan de strijd aan met corrupte agenten in de nieuwe trailer van Bad Boys 4

Films
vrijdag, 17 mei 2024 om 15:00
bad boys1
Na vier jaar sinds de heropleving van de franchise met Bad Boys for Life, is eindelijk de langverwachte laatste trailer van Bad Boys: Ride or Die gearriveerd. Will Smith en Martin Lawrence zijn terug voor een nieuw en opwindend avontuur. Deze keer bevinden ze zich op de vlucht, worstelend met de schokkende onthulling dat hun overleden kapitein beschuldigd wordt van corruptie.
De populaire actiekomedie maakte zijn debuut in 1995, toen Smith en Lawrence voor het eerst samenwerkten als detectives Mike Lowrey en Marcus Burnett van de Miami PD, die illegale drugshandel onderzochten in Miami. De nieuwe trailer duikt meteen in de actie, waar Mike Lowrey en Marcus Burnett geschokt zijn om te ontdekken dat hun voormalige kapitein, Conrad Howard (Joe Pantoliano), naar verluidt corrupt was. Toch suggereert een videoboodschap van Howard, verzonden na zijn dood, op een diepere corruptie binnen het Miami Police Department, waarbij wordt gesuggereerd dat een insider zijn moord heeft georkestreerd.
Naast Smith, Lawrence en Pantoliano bestaat de cast ook uit Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tasha Smith, Rhea Seehorn en Tiffany Haddish.
In 2020 revitaliseerde de release van Bad Boys for Life de franchise na een lange afwezigheid. De film werd zowel kritisch als commercieel geprezen, met een opbrengst van $ 426,5 miljoen aan de wereldwijde kassa en werd een van de best verdienende films van dat jaar. Deze prestatie is bijzonder opmerkelijk gezien de wijdverbreide verstoring veroorzaakt door COVID-19. Vanwege het succes van Bad Boys for Life volgde de aankondiging van Bad Boys 4 bijna onmiddellijk.
Bad Boys: Ride or Die, geregisseerd door de Belgische ‘Bad Boys’ Adil El Arbi en Bilall Fallah, draait vanaf 6 juni in de Nederlandse bioscoopzalen.
Dit artikel is geschreven door Grant Tandy namens Screenvice.com. Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!