Pokémon-fans opgelet: Nieuwe afleveringen, TCG-set 'Shrouded Fable' en win een Skeldirge EX-box!

Overig
vrijdag, 17 mei 2024 om 16:00
pokemon 1
Pokémon-fans zitten bij Netflix goed op hun plek. Eerder dit jaar verscheen de unieke stop-motionserie Pokémon Concierge, en afgelopen week konden we dan eindelijk verder met de nieuwe afleveringen van Horizons. Als klap op de vuurpijl krijgen we binnenkort óók nog de release van de nieuwe TCG-set Shrouded Fable. Het beste nieuws? We mogen een te gekke Skeldirge EX-box weggeven!
In de nieuwe afleveringen van Pokémon: Horizons zetten Liko, Roy en de rest van de Rising Volt Tacklers koers richting de Galar-regio, op zoek naar de waarheid over de legendarische Ancient Adventurer en zijn Pokémon die bekend staan als de Six Heroes. Onderweg vinden Roy en Fuecoco een nieuwe Pokémon-partner, maar door een aanval van de Explorers voelen Liko en Sprigatito zich verloren.
Later werken Dot en Quaxly samen, volgen Roy en zijn Pokémon een speciale training, en onthult Friede hoe hij ooit Captain Pikachu ontmoette. Als de dappere Olivine eindelijk in Galar aankomt, wachten er oude en nieuwe vrienden op hem, samen met heftige uitdagingen van een Gym Leader en een erg boze Galarian Moltres!
Pokémon-fans kunnen naast de nieuwe avonturen van Liko en Roy uitkijken naar de nieuwe TCG-set Shrouded Fable, die vanaf 2 augustus in de winkels ligt. Pecharunt, die voor het eerst werd ontdekt in The Hidden Treasure of Area Zero downloadbare content voor de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, maakt zijn Pokémon TCG-debuut in Scarlet & Violet—Shrouded Fable als een Pokémon van het type Darkness.
Spelers kunnen Pecharunt ex gebruiken om een Darkness-type Pokémon op de bank in te schakelen door de Subjugating Chains-vaardigheid te gebruiken. Pecharunt ex kan worden gecombineerd met Okidogi ex, Munkidori ex en Fezandipiti ex om verschillende speelcombinaties te ontgrendelen.
Bovendien zullen parallelle holografische kaarten in Scarlet & Violet – Shrouded Fable een nieuw, uniek holografisch patroon rondom het kaartkunstwerk bevatten. Spelers kunnen kaarten in de parallelle holografische set identificeren door de uitbreidingscode linksonder op de kaart te bekijken. Normaal gesproken bevindt het zich in een zwart vak met witte tekst, maar in dit geval wordt het geïllustreerd in een wit vak met zwarte tekst.

Win een gratis Pokémon Paldean Fates Skeldirge EX-box!

In afwachting van de nieuwe TCG-set mogen we een Paldean Fates Skeldirge EX-box weggeven aan één échte Pokémon liefhebber. Om kans te maken hoef je slechts twee eenvoudige stappen te volgen. Allereerst, volg onze Instagram pagina en geef antwoord op de volgende vraag: Wat is de naam van de starter-Pokémon van Liko in de serie Pokémon: Horizons?
Plaats je antwoord in de reacties onder dit artikel op onze website of stuur ons een mail via [email protected]. Laat ons weten dat je meedoet en zorgt dat je een geldig e-mailadres achter laat bij je reactie. De gelukkige winnaars worden namelijk via e-mail op de hoogte gesteld. Vergeet niet je spamfolder in de gaten te houden! De TCG-set wordt aangeboden door The Pokémon Company.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!