Buitenaardse parasieten nemen de mensheid over in gloednieuwe Netflix-serie 'Parasyte: The Grey'

TV en Series
vrijdag, 05 april 2024 om 10:00
parasyte unit 102 19a012 1
Vanaf vandaag is de nieuwe horrorserie Parasyte: The Grey te zien op Netflix. In deze nieuwe serie van Train to Busan-regisseur Yeon Sang-ho krijgen kijkers een angstaanjagend kijkje in de wereld van parasitaire organismen en de harde strijd van de mensheid tegen hun invasie.
De serie breidt het universum uit van de populaire manga Parasyte van Hitoshi Iwaaki. Het vertelt een nieuw verhaal vol actie, filosofie en een vleugje existentiële angst. Parasyte: The Grey is gebaseerd op de originele strip van Hitoshi Iwaaki, die meer dan 25 miljoen exemplaren heeft verkocht in meer dan 30 regio's en landen.
In Parasyte: The Grey volgen we Su-in, een jonge vrouw die gevangen zit tussen haar menselijkheid en de invloed van een parasiet genaamd Heidi. Maar Su-in is een mutant, half parasiet en half mens. Ze hoort niet helemaal bij de parasieten die de menselijke samenleving willen overnemen, noch bij het team dat hen wil uitroeien, genaamd The Grey, onder leiding van Jun-kyung (Lee Jung-hyun).
Regisseur Yeon Sang-ho (bekend van Train to Busan en Hellbound) was vastbesloten om de belangrijkste boodschap van het originele werk in zijn live-action serie te integreren. Hij brengt het Parasyte universum naar een nieuwe setting: Korea.
De trailer, hieronder te bekijken, onthult een complex web van allianties en verraad terwijl Su-in navigeert door een samenleving die verscheurd is door de invloed van parasieten. Parasyte: The Grey is nu te zien op Netflix. Ga jij de nieuwe horrorserie kijken?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!