Mega populaire misdaadserie met Michael C. Hall nu eindelijk te zien op Netflix

TV en Series
vrijdag, 05 april 2024 om 12:00
6om4iyt1aedeyukurlfegyg39nf
Eind vorige maand zaten we vol spanning te wachten op de release van de bekroonde misdaadserie Dexter. De serie zou naar Netflix komen, maar helaas, op 31 maart was er nog altijd geen spoor te bekennen van de serie. De streamingdienst had aangegeven dat het iets langer zou duren en jawel hoor, alle 8 seizoenen zijn vanaf vandaag toch echt te streamen!
De serie, gebaseerd op de boeken van Jeff Lindsay, volgt het leven van de forensisch onderzoeker Dexter Morgan, meesterlijk vertolkt door Michael C. Hall. Dexter werkt als onderzoeker bij de politie in Miami, gespecialiseerd in moordzaken. Maar achter zijn schijnbaar alledaagse leven schuilt een duister geheim: Dexter is een seriemoordenaar.
Geleid door de ethische principes die zijn adoptievader Harry hem bijbracht, kiest hij ervoor alleen degenen te doden die het "verdienen" – andere moordenaars die de rechtsgang hebben ontlopen. De constante worsteling van Dexter tussen zijn oncontroleerbare drang en een ogenschijnlijk normaal leven vormt de kern van de serie, waarbij Harry's eerste regel altijd geldt: "nooit gepakt worden."
De achtste en laatste reeks van Dexter werd aangekondigd door Showtime op 18 april 2013. Dit seizoen, dat in februari 2013 voor het eerst werd uitgezonden, markeerde het einde van het oorspronkelijke verhaal. Echter, de kritieken op het slot waren gemengd, waardoor het een uitdaging werd om de fans bevredigend afscheid te laten nemen van hun geliefde seriemoordenaar.
In 2021 was er een revival met de titel Dexter: New Blood, het herenigde het oorspronkelijke duo - de hoofdrolspeler Michael C. Hall en de showrunner verantwoordelijk voor de eerste vier seizoenen. Deze revival biedt mogelijk een bevredigender einde, al is het nog niet duidelijk of dit nieuwe hoofdstuk ook zijn weg zal vinden naar Netflix (waarschijnlijk niet). Bekijk hieronder de trailer van Dexter. Ga jij de serie opnieuw bingen?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!