Breaking Bad-acteur Aaron Paul mogelijk in tweede seizoen van Prime Video-serie Fallout

TV en Series
donderdag, 18 april 2024 om 20:30
iu5e7po31tsvxmq87lztuobe250
Prime Video heeft momenteel een enorme hit te pakken met de serie Fallout. Hoewel het eerste seizoen vol zat met verwijzingen naar de geliefde games, heeft de serie nog enkele verrassingen in petto. Fans wachten nog steeds vol verwachting op de verschijning van Deathclaws, en hopen bijvoorbeeld meer te zien van The Enclave en Mr. House.
Ook de komst van Breaking Bad- en Westworld-ster Aaron Paul hangt in de lucht, die volgens showrunner Jonathan Nolan een grote fan is van de franchise. "Aaron Paul was bij de première, een mens van wie ik zoveel hou," zei Nolan in gesprek met IGN. "Hij was erg enthousiast over de show." Hoewel dit niet bevestigt dat Paul daadwerkelijk zal verschijnen in een potentieel tweede seizoen van Fallout, lijkt het erop dat hij op zijn minst interesse heeft getoond.
Paul en Nolan hebben eerder samengewerkt waarbij Paul een rol had in Westworld, dat door Nolan en zijn vrouw Lisa Joy werd gecreëerd. Het lijkt erop dat Paul al geruime tijd fan is van de Fallout-serie; hij woonde zelfs het lanceringsevenement bij voor Fallout: New Vegas in 2010.
Hoewel Prime Video nog geen officiële aankondiging heeft gedaan voor een tweede seizoen van Fallout, laat zowel het einde van seizoen een als ook de financiële injectie van de staat Californië erop dat een aankondiging van het tweede seizoen niet lang zal uitblijven.
Ook de games zijn opnieuw razend populair, waarbij zelfs het bekritiseerde Fallout 76 een enorme groei in spelersaantallen zag op Steam. De franchise is mede dankzij het succes van de Prime Video-serie onverminderd populair, waarbij fans snakken naar het vervolg van Lucy MacLean’s avontuur in The Wasteland.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!