Apple TV+ deelt eerste officiële trailer van nieuwe coming-of-age superheldenserie 'Me'

TV en Series
zaterdag, 15 juni 2024 om 7:00
1sl8fvjbokjdbgqedylkpaxeipq
Apple TV+ heeft onlangs de officiële trailer uitgebracht voor zijn nieuwste live-action familieserie Me, een prachtig coming-of-age verhaal van Barry L. Levy, bekend van Vantage Point. De serie, die wereldwijd in première gaat op vrijdag 12 juli, belooft een hartverwarmende en avontuurlijke reis te worden voor kijkers van alle leeftijden.
Me volgt het leven van de 12-jarige Ben, gespeeld door Lucian-River Chauhan, bekend van zijn indrukwekkende optreden in de sci-fi film Encounter. Ben staat voor de typische uitdagingen van de middelbare school, zoals pestkoppen, eerste liefdes en schoolfeesten. Naast deze alledaagse tienerproblemen moet hij ook wennen aan zijn nieuw samengestelde gezin en ontdekt hij dat hij over superkrachten beschikt.
Gedurende de 10 afleveringen van het eerste seizoen gaat Ben op een ontdekkingsreis naar wat het echt betekent om zulke buitengewone gaven te hebben. Hij ontdekt dat hij in andere mensen kan veranderen en krijgt hierbij hulp van zijn stiefzus Max, gespeeld door Abigail Pniowsky, bekend van Arrival. Samen proberen ze Bens krachten te beheersen en onthullen ze de geheimen en tragedies van hun gemeenschap. Tijdens dit proces probeert Ben ook te begrijpen wie hij werkelijk is.
Naast Chauhan en Pniowsky bevat de serie een indrukwekkende cast met onder andere Dilshad Vadsaria als Elizabeth Vasani, Amanda Reid als Carter Kennedy en Jessy Yates als Morgan. Gastrollen worden vervuld door Kyle Howard en Sharif Atkins. De serie is een Apple Original, gecreëerd door Barry L. Levy, die ook fungeert als showrunner, uitvoerend producent en scenarist, samen met Michael Dowse, Amy Welsh-Hanning en Eben Russell. Aaron Carew is de superviserende producent en Dowse regisseert alle 10 afleveringen.
Met Me voegt Apple TV+ een nieuw en boeiend hoofdstuk toe aan zijn diverse en hoogstaande aanbod van series. Naast deze nieuwe superheldenserie voor alle leeftijden, heeft Apple TV+ ook andere grote namen en genres in zijn portfolio, zoals de populaire comedy Ted Lasso, de spannende sci-fi thriller Severance en het meeslepende alternatieve geschiedenisdrama For All Mankind.
Me is vanaf 12 juli te zien op Apple TV+, bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!