Apple TV+ deelt eerste officiële trailer van nieuwe avontuurlijk tijdreis-serie 'Time Bandits'

TV en Series
woensdag, 10 juli 2024 om 10:00
time bandits photo 010101
Apple TV+ heeft de trailer vrijgegeven voor de nieuwe avonturenserie Time Bandits, die vanaf 24 juli in première gaat op de streamingdienst. Deze serie is een adaptatie van de cultklassieker uit 1981 met dezelfde naam, oorspronkelijk geregisseerd door Terry Gilliam. Time Bandits is gecreëerd door Jemaine Clement, Iain Morris en Taika Waititi, en wordt geproduceerd door Paramount Television Studios, AC Studios van Anonymous Content, en MRC.
Deze samenwerking heeft geleid tot een avontuurlijke serie van tien afleveringen, waarbij de eerste twee afleveringen op 24 juli worden uitgebracht, gevolgd door twee nieuwe afleveringen elke woensdag tot en met 21 augustus 2024. De serie volgt een onvoorspelbare reis door tijd en ruimte met een bont gezelschap van dieven en hun nieuwste aanwinst: een 11-jarige geschiedenisfan genaamd Kevin.
Kevin, gespeeld door Kal-El Tuck, ontdekt een portaal in zijn kast en sluit zich aan bij de bende onder leiding van Penelope, vertolkt door Lisa Kudrow (bekend van de populaire sit-com Friends). Samen zetten ze alles op alles om de ouders van Kevin — en de wereld — te redden.
De avonturen van de bende brengen hen naar verschillende fascinerende tijdperken en historische gebeurtenissen. De groep komt onder andere de creatie van Stonehenge, het beroemde Paard van Troje, dinosaurussen in het prehistorische tijdperk en de IJstijd tegen. Daarnaast ervaren ze middeleeuwse tijden, oude beschavingen en de Harlem Renaissance, wat zorgt voor een veelzijdige en leerzame tijdreis.
Naast Kudrow en Tuck bestaat de cast uit een indrukwekkende reeks acteurs, waaronder Tadhg Murphy, Roger Jean Nsengiyumva, Rune Temte, Charlyne Yi, Rachel House, Kiera Thompson, James Dryden, Felicity Ward, Francesca Mills en Imaan Hadchiti.
Time Bandits is vanaf 24 juli te streamen op Apple TV+, met nieuwe afleveringen die elke week volgen. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!