Adrenaline-pompende politieserie met Shemar Moore nu eindelijk te zien op Netflix

TV en Series
woensdag, 01 mei 2024 om 16:00
us6tonanlpdqorcf8aeajc1qfoc
Vanaf vandaag is de CBS-serie S.W.A.T. te zien op Netflix. Na jarenlang aandringen van fans heeft de streamingdienst eindelijk gehoor gegeven aan deze smeekbede, en kunnen we nu eindelijk gaan genieten van de spannende actieserie met Shemar Moore als Daniel “Hondo” Harrelson.
S.W.A.T. is een politieserie boordevol actie, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit 1975 en de film uit 2003. De nieuwe serie werd ontwikkeld door Aaron Rahsaan Thomas en Shawn Ryan. Hoewel de eerste seizoenen van S.W.A.T. een gemengde ontvangst kregen van critici, met een 48% goedkeuringspercentage op Rotten Tomatoes en een score van 45 uit 100 op Metacritic, bleef de serie een trouwe fanbase opbouwen. Op IMDb kan de serie rekenen op een uitstekende 7.2.
Als inwoner van Los Angeles en voormalig marinier wordt Hondo aangewezen om een nieuw eliteteam van het Special Weapons and Tactics (S.W.A.T.) van het LAPD te leiden. Zijn benoeming komt na een incident waarbij zijn voorganger een ongewapende zwarte tiener neerschoot, wat de spanningen tussen de gemeenschap en de politie vergrootte. Hondo voelt een diepe loyaliteit jegens zowel zijn collega's als de mensen die ze dienen.
Vorig jaar werd aangekondigd dat de serie geannuleerd zou worden, maar slechts enkele dagen later werd toch besloten om de fans te trakteren op nog één laatste seizoen, dat momenteel in Amerika wordt uitgezonden. Echter, daar bleef het niet bij; de serie krijgt zelfs ook nog een 8e seizoen, en de kans bestaat dat de serie nog wel een tijdje door zal lopen. Helaas moeten Netflix-kijkers het doen met slechts vijf seizoenen. Het is niet duidelijk of het vervolg van de serie ook te zien zal zijn op de streamingdienst.
Voor liefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen van de serie heeft Netflix ook de film S.W.A.T. uit 2003 in de aanbieding. De film kan rekenen op een uitmuntende cast met onder andere Samuel L. Jackson, Colin Farrell en Michelle Rodriguez. Wees er wel snel bij, want de film is nog tot 18 mei te zien op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!