Trailer van keiharde WOI-film met Levi Miller toont de brute realiteiten van een loopgravenoorlog

Trailers
donderdag, 30 mei 2024 om 18:00
5bs3ccrwcbntgty9lhkjaqbvxro
De eerste officiële trailer van Before Dawn, de nieuwe bikkelharde oorlogsfilm met Levi Miller in de hoofdrol, biedt een indringende kijk op de brute realiteit van de Eerste Wereldoorlog. Het verhaal volgt een jongeman die na het verlaten van de schapenboerderij van zijn familie in de Australische outback, zich aansluit bij zijn landgenoten aan het westelijke front van de Eerste Wereldoorlog, in de hoop een einde te maken aan het bloedige conflict.
Regisseur en producent Jordon Prince-Wright leidt het project, met een scenario geschreven door Jarrad Russell, gebaseerd op het verhaal en de personages ontwikkeld door Prince-Wright en Russell. De film wordt aangevuld door een getalenteerde cast, waaronder Travis Jeffery als Thomas Nickels, Myles Pollard als Sgt. Beaufort, Tim Franklin als Big Tooth, Jordan Dulieu als Ned Wright, Peter Sullivan als Archie, Ed Oxenbould als Don, en Stephen Peacocke als Cpl. Beale.
Voor Miller, die eerder bekendheid verwierf door zijn rol als Peter Pan in de fantasyfilm Pan uit 2015 en zijn optreden in Ava DuVernay's avonturenfilm A Wrinkle in Time, markeert Before Dawn een nieuwe uitdaging in zijn carrière. Hij zal ook te zien zijn in de aankomende Kraven the Hunter-film van Sony Pictures, waarin hij de jongere versie van de Marvel-schurk zal vertolken.
De trailer van Before Dawn biedt een voorproefje van de hechte banden die soldaten vormen tijdens de strijd, waarbij de onderlinge steun essentieel is voor hun overleving in deze duistere periode. De film biedt spectaculaire actiescènes en een gespannen sfeer die doet denken aan moderne oorlogsklassiekers zoals Saving Private Ryan en 1917.
Het is nog niet duidelijk of de film ook naar Nederland komt of dat we Before Dawn binnenkort op een van de streamingdiensten zullen zien. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!