Michael Keaton is los in de nieuwe trailer van 'Beetlejuice Beetlejuice'

Trailers
donderdag, 23 mei 2024 om 20:00
beetlejuice
Warner Bros. heeft de nieuwste trailer vrijgegeven voor Beetlejuice Beetlejuice, het langverwachte vervolg op de iconische komedie-horrorfilm uit 1988. Michael Keaton keert terug als de onstuimige geest, dit keer vergezeld door nieuwe castleden zoals Jenna Ortega, Willem Dafoe, Monica Bellucci en Justin Theroux. Ook Winona Ryder en Catherine O’Hara keren terug in hun rollen uit de oorspronkelijke film.
In Beetlejuice Beetlejuice keert de familie Deetz terug naar hun huis in Winter River na een plotseling overlijden in de familie. Lydia’s (Ryder) rebelse tienerdochter Astrid (Ortega) ontdekt een portaal naar het hiernamaals dat verborgen is in de kelder. Wanneer de naam van de ondeugende geest Beetlejuice onvermijdelijk drie keer wordt uitgesproken, wordt hij opnieuw uitgenodigd om chaos te veroorzaken in het huis van de Deetz-familie.
De trailer biedt een nostalgische terugkeer naar de bekende dynamiek tussen de levenden en de doden, een thema dat zowel in de oorspronkelijke film als in deze nieuwe iteratie centraal staat. “De levenden, de doden... kunnen ze naast elkaar bestaan? Dat is wat we hier gaan uitzoeken,” zegt Lydia in de trailer. Het is duidelijk dat de sequel voortbouwt op de bizarre en humoristische toon die de eerste film zo geliefd maakte.
Tim Burton, de oorspronkelijke regisseur, keert terug om deze sequel te regisseren en te produceren, met een script geschreven door Alfred Gough en Miles Millar, bekend van hun werk aan Wednesday. De indrukwekkende lijst van uitvoerende producenten omvat onder andere Brad Pitt, David Katzenberg en Dede Gardner.
De combinatie van nostalgie, een sterke cast en de unieke visuele stijl van Tim Burton beloven een film die zowel oude fans als nieuwe kijkers zal aanspreken. Beetlejuice Beetlejuice draait vanaf 6 september in de bioscoop.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!