Bloedstollend spannende trailer van veelbelovende horrorfilm 'Longlegs' onthuld

Trailers
donderdag, 23 mei 2024 om 8:00
1ojod5cnqtaiylzo6yoixnyzlsj
De eerste officiële trailer van de veelbelovende horrorfilm Longlegs, met Nicolas Cage en Maika Monroe in de hoofdrollen, is eindelijk uitgebracht. De film, geschreven en geregisseerd door Osgood Perkins, draait vanaf 11 juli in de bioscoop en wordt nu al overladen met positieve reacties van critici.
De trailer toont ons een verontrustende wereld waar FBI-agente Lee Harker, gespeeld door Maika Monroe, de complexe en duistere zaak van een seriemoordenaar genaamd "Longlegs" op zich neemt. Op de plaats delict stuit Harker op occulte verwijzingen en elementen die geïnspireerd zijn door Dante's Nine Circles of Hell. Terwijl ze dieper graaft in de zaak, ontdekt ze een persoonlijke connectie met de moordenaar en realiseert ze zich dat ze snel moet handelen om te voorkomen dat een familielid wordt vermoord.
Hoewel dit de tweede trailer is, na een eerdere teaser die in februari 2024 werd uitgebracht, heeft de film al veel aandacht gekregen dankzij een inventieve marketingcampagne en lovende vroege recensies. Vanaf januari heeft de onafhankelijke studio NEON, bekend van films als Parasite en Anatomy of a Fall, verschillende mysterieuze en griezelige teasers gedeeld zonder de titel van de film te onthullen. In plaats daarvan gebruikten ze een code bestaande uit occulte symbolen, wat de nieuwsgierigheid rond de film aanzienlijk vergrootte.
De early reviews voor Longlegs zijn buitengewoon positief. Velen noemen het een van de beste horrorfilms van 2024, met een "nachtmerrieachtige" verhaallijn en visuele stijl. Een recensent noemde het zelfs een "hedendaagse Silence of the Lambs" en een "echte horrorfilm". De lofbetuigingen gaan vooral uit naar de vertolking van Nicolas Cage als de verontrustende seriemoordenaar. In een interview met Screen Rant prezen producenten Ken Kao en Josh Rosenbaum Cage's vertolking als "echt angstaanjagend" en noemden Longlegs de "meest iconische horrorfilm van Cage".
De nieuwste trailer benadrukt de "nachtmerrieachtige" sfeer en de visuele en geluidseffecten die door vroege recensenten zijn geprezen. Ook bevat de trailer een fragment van Cage's creepy, fluisterende stem als de seriemoordenaar. Hoewel de film pas in juli in de bioscopen te zien zal zijn, blijft de verwachting en de opwinding rondom de film groeien.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!