Netflix deelt eerste officiële teaser van Liam Hemsworth als Geralt of Rivia

TV en Series
woensdag, 22 mei 2024 om 20:00
lhreveal rr 18 04 24 sa 117 rt
De spanning onder The Witcher-fans is hoog opgelopen met de onthulling van de eerste officiële teaser voor seizoen 4 van de Netflix-serie. De teaser biedt een eerste blik op Liam Hemsworth in de iconische rol van Geralt of Rivia, waarmee hij het stokje overneemt van Henry Cavill.
Toen Netflix in oktober 2022 aankondigde dat Cavill zou vertrekken na seizoen 3, dat in de zomer van 2023 in twee delen werd uitgezonden, waren fans geschokt. Cavills vertrek ging gepaard met het nieuws dat hij zou terugkeren naar het DC-universum als Superman. Helaas bleek dit later een valse start, aangezien die plannen uiteindelijk werden geschrapt. Cavill richt zich nu op zijn nieuwe project, een Warhammer 40.000-serie op Prime Video.
The Witcher krijgt nog twee seizoenen en zal eindigen na het vijfde seizoen. Seizoen vier en vijf zullen de laatste drie boeken van Andrzej Sapkowski's The Witcher-saga beslaan: “Het Bloed van de Elfen”, “De Zwaluwentoren” en “De Vrouwe van het Meer”.
Naast Hemsworth keren bekende gezichten terug, zoals Anya Chalotra als de tovenares Yennefer van Vengerberg, Freya Allan als Ciri, Joey Batey als de bard Jaskier, Cassie Clare als Philippa Eilhart en Mahesh Jadu als Vilgefortz van Roggeveen.
Hemsworth is enthousiast over zijn nieuwe rol en zei in een verklaring: “Als Witcher-fan ben ik ontzettend blij met de kans om Geralt van Rivia te spelen. Henry Cavill was een ongelooflijke Geralt, en ik ben vereerd dat hij mij de teugels overhandigt en me toestaat om de zwaarden van de Witte Wolf op te pakken voor het volgende hoofdstuk van zijn avontuur.”
Netflix heeft nog niet bekendgemaakt wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Bekijk hieronder de eerste officiële teaser.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!