Dave Bautista vecht tegen huurmoordenaars in explosieve trailer van 'The Killer’s Game'

Trailers
donderdag, 06 juni 2024 om 18:00
uvwlwjebxx0m3axxaurryj6w9cq
Lionsgate heeft de trailer voor The Killer’s Game uitgebracht, met in de hoofdrol Dave Bautista als een ervaren huurmoordenaar die te horen krijgt dat hij nog maar drie maanden te leven heeft. De nieuwe actiefilm is geregisseerd door J.J. Perry en gebaseerd op de gelijknamige roman van Jay Bonansinga uit 1997.
In The Killer’s Game zien we Bautista als Joe Flood, een huurmoordenaar die te horen krijgt dat hij nog maar kort te leven heeft. Om zijn vriendin Maize (gespeeld door Sofia Boutella) te besparen van het verdriet van zijn naderende dood, besluit Joe om een ‘hit’ op zichzelf te bestellen.
Het drama begint pas echt wanneer blijkt dat zijn diagnose onjuist was, en hij nu moet zien te overleven terwijl zijn voormalige collega-huurmoordenaars op hem jagen. Een van deze huurmoordenaars is Marianna (Pom Klementieff), die een persoonlijke vendetta tegen Joe heeft omdat hij haar vader jaren geleden vermoordde.
Naast Bautista en Boutella bestaat de cast uit indrukwekkende namen zoals Ben Kingsley, Terry Crews, Scott Adkins, Drew McIntyre en Marko Zaror. J.J. Perry, die eerder betrokken was bij films zoals John Wick 2 en Avatar: The Way of Water, regisseert de film op basis van een script geschreven door Rand Ravich, James Coyne en Simon Kinberg.
Hoewel het uitgangspunt van The Killer’s Game niet geheel origineel is – het concept van een huurmoordenaar die zijn eigen moord beveelt is eerder verkend in films zoals You Kill Me (2007) en The Suicide Theory (2014) – probeert deze film een frisse draai aan het verhaal te geven door een unieke balans van actie en komedie te bieden.
The Killer’s Game heeft nog geen Nederlandse releasedatum, maar de verwachting is dat de film later dit jaar ook bij ons te zien zal zijn. Bekijk hieronder de officiële trailer
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!