Colin Farrell is terug als Cobblepot in de trailer van nieuwe HBO-serie 'The Penguin'

Trailers
donderdag, 20 juni 2024 om 16:00
2bg7yvc2bk0mxr3p13wncxlxlwb
Warner Bros. Discovery heeft de nieuwe trailer uitgebracht voor The Penguin, de spin-offserie waarin Colin Farrell opnieuw de beruchte gangster uit DC's The Batman vertolkt. De serie speelt zich direct af na de gebeurtenissen van de blockbusterfilm uit 2022 en volgt Cobblepot's opkomst tot macht in de onderwereld van Gotham, waarmee hij een van de meest gevreesde schurken in het Batman-universum wordt.
Naast Colin Farrell zien we in de serie ook Cristin Milioti als Sofia Falcone, de dochter van Carmine Falcone, en Michael Zegen als zijn zoon Alberto. Clancy Brown speelt Salvatore Maroni, een voormalige topgangster in Gotham. De cast wordt verder aangevuld door onder anderen Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Carmen Ejogo, François Chau en David H. Holmes.
Lauren LeFranc, bekend van Agents of S.H.I.E.L.D., fungeert als schrijver, uitvoerend producent en showrunner van The Penguin. Matt Reeves, de schrijver-regisseur van The Batman, is eveneens uitvoerend producent via zijn productiebedrijf 6th & Idaho. Craig Zobel, bekend van Mare of Easttown, regisseerde de eerste drie afleveringen.
De productie van de serie begon in maart 2023, maar werd in juni stilgelegd vanwege de Hollywood-stakingen. Na Thanksgiving werden de opnames hervat. Ondertussen werd de langverwachte sequel van The Batman, getiteld The Batman: Part II, uitgesteld tot 2 oktober 2026.
Een belangrijk aspect om het publiek te verbinden met een schurkachtig hoofdpersonage is hen inzicht te geven in de motivaties achter hun kwaadaardige daden. De nieuwe trailer van The Penguin biedt een blik op enkele elementen die ervoor zorgen dat het titelpersonage (opnieuw briljant vertolkt door een onherkenbare Colin Farrell) The Batman haat en wat de gemaskerde held Gotham City mogelijk heeft aangedaan. Deze diepgang in het personage zorgt ervoor dat kijkers een beter begrip krijgen van zijn daden en motivaties.
De serie, die in september in première gaat, belooft een spannende uitbreiding van het The Batman-universum te worden en zal fans helpen de tijd te overbruggen tot de release van The Batman: Part II.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!