Brad Pitt is een Formule 1-coureur in de eerste officiële trailer van 'F1'

Trailers
zondag, 07 juli 2024 om 17:45
fa
De eerste officiële trailer van de nieuwe Formule 1-film F1, met Brad Pitt in de hoofdrol, is vandaag vrijgegeven tijdens de Britse Grand Prix. De film, geregisseerd door Joseph Kosinski en geproduceerd in samenwerking met de Formule 1, volgt Brad Pitt in de rol van Sonny Hayes, een voormalige Formule 1-coureur die na een lange afwezigheid terugkeert naar de sport.
Hayes sluit zich aan bij het fictieve APXGP-team, dat wordt geleid door Javier Bardems personage. Hij neemt de jonge en veelbelovende rookie Joshua Pearce, gespeeld door Damson Idris, onder zijn hoede. De dynamiek tussen Hayes en Pearce vormt een belangrijk onderdeel van de film, waarbij de botsing tussen ervaring en ambitie zorgt voor vuurwerk op weg naar succes.
De productie van F1 onderscheidt zich door het realistische en authentieke karakter van de opnames. De film is opgenomen tijdens echte Grand Prix-weekenden, waarbij de acteurs zich onder de echte coureurs bevonden en de spanning en sfeer van de races hebben kunnen ervaren. Zo werden Brad Pitt en Damson Idris vorig jaar gespot tijdens de Britse Grand Prix, waar zij samen met Formule 1-sterren Max Verstappen en Carlos Sainz poseerden voor foto's.
Lewis Hamilton, zevenvoudig wereldkampioen in de Formule 1, speelt een cruciale rol achter de schermen als een van de producenten. Naast Hamilton zijn ook gerenommeerde producenten zoals Jerry Bruckheimer en Chad Oman betrokken.
De trailer biedt een voorproefje van de spannende races en de emotionele diepgang die de film te bieden heeft. Een opmerkelijke scène in de trailer toont een discussie tussen Pitts en Condons personages over de veiligheid van de wagens, waarbij Pitts karakter benadrukt dat veiligheid niet altijd de hoogste prioriteit heeft in de zoektocht naar succes.
F1 staat gepland voor een bioscooprelease op 27 juni 2025. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!