Netflix komt binnenkort met de nieuwe keiharde misdaadserie 'Go Ahead, Brother'

TV en Series
zondag, 07 juli 2024 om 20:00
brother1
Netflix voegt deze herfst een nieuwe Poolse misdaadserie toe aan haar repertoire: Go Ahead, Brother (Idź przodem, bracie). Deze serie, geregisseerd door Maciej Pieprzyca, volgt het intense verhaal van een voormalig lid van een elite politie-eenheid, gespeeld door Piotr Witkowski.
Na een paniekaanval tijdens een cruciale operatie moet hij zijn functie neerleggen. Zijn problemen stapelen zich verder op wanneer zijn vader zelfmoord pleegt, waardoor hij achterblijft met een enorme gokschuld. Om het hoofd boven water te houden, neemt hij een baan als beveiligingsbeambte in een kledingwinkelcomplex. Daar ziet hij een kans om zijn financiële problemen op te lossen, maar dit betekent dat hij met zijn eigen principes moet breken en het gevecht met de maffia moet aangaan.
De cast bestaat naast Piotr Witkowski uit Konrad Eleryk, Mirosław Haniszewski, Jakub Wesołowski, Sebastian Dela en Andrzej Popiel. Het scenario is geschreven door Kacper Wysocki en de productie ligt in handen van Łukasz Dzięcioł, uitgevoerd door Opus TV.
Voor de voorbereiding op hun rollen hebben de acteurs een intensieve training van drie maanden doorlopen onder begeleiding van specialisten van de militaire eenheid GROM. Regisseur Maciej Pieprzyca benadrukt dat de vaardigheden die de acteurs moesten aanleren niet op eigen houtje te bereiken waren. Ze besteedden vele uren aan het leren van verschillende vechttechnieken, het verbeteren van hun omgang met wapens en het trainen van hun balans.
Go Ahead, Brother biedt een diepe kijk in de wereld van elite politie-eenheden, waarbij de nadruk ligt op zowel de actie als de emotionele en psychologische gevolgen voor de hoofdpersonen. De serie combineert criminele intrige met verhalen over trauma, liefde en loyaliteit. Door de intensieve training van de acteurs en de realistische benadering van de politieprocedures, streeft de serie naar een authentieke weergave van het leven binnen een elite-eenheid.
De lancering van Go Ahead, Brother markeert een nieuwe stap in de groei van Poolse producties op Netflix, dat steeds meer investeert in originele content uit verschillende landen. Netflix heeft nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt en ook de eerste trailer laat nog even op zich wachten. Hou onze website in de gaten voor verdere updates rondom Go Ahead, Brother.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!