Bill Skarsgård is een angstaanjagende Dracula in de eerste officiële trailer van 'Nosferatu'

Trailers
maandag, 24 juni 2024 om 18:30
pgnpmiomccgkiryr1we2myvmubp
De eerste officiële trailer van Nosferatu, de langverwachte Dracula-film van regisseur en scenarist Robert Eggers, is eindelijk onthuld. De film, een remake van de iconische Duitse expressionistische stomme film uit 1922, belooft een indrukwekkende toevoeging te worden aan het horror-genre, met een sterrencast die onder andere Bill Skarsgård, Willem Dafoe, Nicholas Hoult, Emma Corrin, Aaron Taylor-Johnson en Lily-Rose Depp omvat.
Nosferatu vertelt het gotische verhaal van een obsessie tussen een getormenteerde jonge vrouw, Ellen Hutter (gespeeld door Lily-Rose Depp), en een angstaanjagende vampier, graaf Orlok, gespeeld door Bill Skarsgård. Ellen's man, Thomas Hutter (Nicholas Hoult), een onwetende vastgoedmakelaar, komt in contact met de eeuwenoude vampier wanneer hij de graaf als nieuwe klant aanneemt. Dit zet een reeks huiveringwekkende gebeurtenissen in gang, gedreven door Orloks dodelijke fascinatie voor Ellen.
Robert Eggers, bekend van zijn eerdere werk aan The Witch en The Lighthouse, staat bekend om zijn minutieuze aandacht voor detail en zijn vermogen om een beklemmende sfeer te creëren. Zijn laatste film, het epische Viking-wraakdrama The Northman, heeft zijn reputatie als meesterlijk verhalenverteller verder versterkt. In Nosferatu werkt Eggers opnieuw samen met zijn vertrouwde team, waaronder cinematograaf Jarin Blaschke, editor Louise Ford en productieontwerper Craig Lathrop.
Naast de hoofdrollen van Skarsgård, Depp en Hoult, zien we Willem Dafoe als professor Albin Eberhart Von Franz, een personage dat Ellen bijstaat in haar strijd tegen het kwaad. Emma Corrin en Aaron Taylor-Johnson spelen de rollen van Anna en Friedrich Harding, met een cast die verder wordt versterkt door namen als Ralph Ineson en Simon McBurney.
Nosferatu staat gepland voor een bioscooprelease op 2 januari volgend jaar. We moeten helaas dus nog wel even geduld hebben. Bekijk hieronder de officiële eerste trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!