Angel Studios deelt aangrijpende trailer van veelbelovende WOII-bioscoopfilm 'Bonhoeffer'

Trailers
donderdag, 20 juni 2024 om 13:00
dsc03477
Angel Studios, de studio achter de wereldwijde kaskraker Sound of Freedom, heeft zojuist de langverwachte trailer onthuld voor hun nieuwste epische WOII-thriller, Bonhoeffer. Deze film vertelt het buitengewone verhaal van Dietrich Bonhoeffer, een Duitse pastoor en theoloog die niet alleen zijn geloof verkondigde, maar ook actief deelnam aan het verzet tegen het naziregime.
Geschreven en geregisseerd door Todd Komarnicki, de creatieve geest achter eerdere meesterwerken zoals Sully, biedt Bonhoeffer een diepgaande karakterstudie van een man, gespeeld door Jonas Dassler, die de moed had om op te staan tegen onrecht.
In de trailer, die werd gepresenteerd tijdens de CineEurope bijeenkomst van Angel Studios, krijgen we een glimp te zien van de onverschrokkenheid van Bonhoeffer terwijl hij navigeert door een wereld van gevaar en dilemma's. Zijn morele kompas leidt hem naar een pad van verzet en uiteindelijk naar een dramatisch lot dat de loop van de geschiedenis zou kunnen veranderen.
De film belicht niet alleen Bonhoeffer zelf, maar werpt ook een blik op enkele andere prominente figuren uit die tijd, zoals Martin Niemöller, gespeeld door August Diehl, bekend van zijn rol in Inglorious Basterds. Naast Dassler en Diehl omvat de cast ook sterren zoals Moritz Bleibtreu, Nadine Heidenreich en Clarke Peters.
De film, gefinancierd en gedistribueerd door Angel Studios, markeert een belangrijk moment voor de studio, die in haar eerste jaar als distributeur al indrukwekkende resultaten heeft geboekt met een wereldwijde omzet van meer dan $300 miljoen in 2023.
De film verschijnt eind dit jaar, al is er nog geen Nederlandse releasedatum vastgesteld. Houd onze website goed in de gaten voor verdere updates rondom Bonhoeffer. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!