The Nerd Shepherd

Katee Sackhoff bevestigt: “The Mandalorian” blijft het verhaal van Din Djarin en Grogu

The Mandalorian

In een recent interview met The Direct heeft Katee Sackhoff, bekend van haar rol als Bo-Katan in “The Mandalorian”, gereageerd op speculaties over de mogelijke verschuiving van de focus binnen de serie. De discussie draaide met name om de vraag of Bo-Katan het centrale personage Din Djarin zou kunnen vervangen.

De aanleiding voor deze speculaties was de flinke hoeveelheid schermtijd die Bo-Katan kreeg in het derde seizoen van “The Mandalorian”. Nu de verhaallijnen binnen het Star Wars-universum steeds meer samenkomen, roept dit de vraag op of dit een hint is naar een blijvende belangrijke rol voor Bo-Katan.

LEES OOK | Nicholas Hoult gecast als superschurk Lex Luthor in nieuwe DC-film “Superman: Legacy”

The Mandalorian
Still 'The Mandalorian' via TMDB

Sackhoff benadrukte echter dat de focus van de serie nog steeds op Din Djarin ligt. In haar eigen woorden: “Dit is de show van Din Djarin, het zal altijd de show van Din Djarin zijn.” Ze benadrukte verder dat de beslissing over de koers van de show niet in handen is van de acteurs, maar eerder berust bij de makers van de serie.

Hoewel het aannemelijk is dat het personage Bo-Katan een blijvende aanwezigheid zal hebben in “The Mandalorian” naarmate verhaallijnen samenkomen, benadrukt Sackhoff dat dit niet ten koste zal gaan van de essentiële rol van Din Djarin als hoofdpersonage. De actrice sluit af met de observatie dat waar het personage Grogu gaat, ook Din Djarin zal zijn, wat suggereert dat de makers niet geneigd zijn de schermtijd van dit belangrijke personage te verminderen in het aankomende vierde seizoen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen