Jim Carrey overweegt terugkeer als "The Grinch" in langverwachte sequel

Films
dinsdag, 21 november 2023 om 16:09
avbc5qfufmpn6ripgfyrb4rshup scaled
Naast "Home Alone" is er nog een echte kerstklassieker die jaarlijks met veel plezier wordt herkeken: "Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas". De iconische film met Jim Carrey, nu beschikbaar op Netflix, krijgt mogelijk een vervolg. Carrey lijkt opnieuw in de huid te kruipen van de chagrijnige groenharige Grinch.
Het nieuws van de mogelijke sequel komt als een verrassing, vooral omdat Carrey in het verleden de ervaring van het dragen van de groene make-up vergeleek met marteling. Desondanks rapporteerdeGFReerder dit jaar dat Carrey terugkeert voor "The Grinch 2", waarbij hij opnieuw in de huid kruipt van Dr. Seuss's meest beroemde en slechtgehumeurde creatie.
fjmdgc7n1zks4nyd8pqmj5bjkwt 1140x570
Still 'Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas' via TMDB
De geruchten over de terugkeer van Carrey als The Grinch doen al maanden de ronde, maar het lijkt erop dat het nieuws nu pas naar boven komt drijven. Fans van het origineel uit 2000 zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijkheid om opnieuw ondergedompeld te worden in de komische, cynische wereld van The Grinch, en te zien hoe Carrey opnieuw zijn unieke stempel drukt op dit geliefde personage.
De originele film was een enorm succes, zowel bij het publiek als aan de kassa, het is geen verrassing dat Universal Pictures nu mogelijk overweegt om terug te keren naar deze geliefde kerstklassieker. Of het nu gaat om de iconische Grinch-grijns of Carrey's levendige vertolking, de film blijft een geliefde kerstklassieker. "Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas" is nu te zien opNetflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!