Nieuwe zesdelige thriller met "His Dark Materials"-ster Ruth Wilson binnenkort te zien op SkyShowtime

TV en Series
dinsdag, 21 november 2023 om 11:08
iswqocc80wnqwodjyhchhxim9hv scaled
Paramount+ en Showtime hebben de releasedatum vastgesteld voor de internationale première van de nieuwe zesdelige mysteriethriller "The Woman in the Wall," met Ruth Wilson uit "His Dark Materials" in de hoofdrol. De serie gaat van start op 19 januari via Paramount+, en zal vanaf eind januari wereldwijd beschikbaar zijn op SkyShowtime.
De bedenker en schrijver van "The Woman in the Wall" is Joe Murtagh. Naast Wilson zien we Daryl McCormack als Detective Colman Akande, Simon Delaney, Philippa Dunne, Mark Huberman, Hilda Fay, Frances Tomelty en Dermot Crowley. De uitvoerende producenten zijn Wilson, Simon Maxwell, Sam Lavender, Murtagh, Wilson en Harry Wootliff. De serie is een productie van Motive Pictures en de BBC.
3rqgxh0zxf9mho3ejv3z7lm0wc2 1024x576
Still 'The Woman in the Wall' via TMDB
De serie draait om Lorna Brady, een vrouw uit het kleine, fictieve Ierse stadje Kilkinure. Op een ochtend ontdekt ze een lijk in haar huis. Huiveringwekkend genoeg heeft Lorna geen idee wie de dode vrouw is of dat ze zelf verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de schijnbare moord. Dit komt doordat Lorna al lange tijd last heeft van extreme periodes van slaapwandelen, sinds ze op 15-jarige leeftijd uit haar leven werd weggerukt en opgesloten in het Kilkinure Klooster, een (fictieve) instelling van een van Ierlands beruchte Magdalene Laundries voor vrouwen. Daar beviel Lorna van haar dochter Agnes, die wreed van haar werd weggenomen en waarvan Lorna nooit het lot heeft gekend.
Met Ruth Wilson in de hoofdrol belooft "The Woman in the Wall" een aangrijpend en mysterieus verhaal te vertellen. Niet alleen onthult de serie de duistere geheimen van Lorna's verleden, maar neemt de kijker ook deel aan de zoektocht naar de dader achter de schokkende gebeurtenissen. Bekijk hieronder de eerste teaser.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!