The Nerd Shepherd

Horrorfilm uit 2011 met Chris Hemsworth nu te zien op Prime Video

The Cabin in the Woods

Vanaf vandaag is de film “The Cabin in the Woods” uit 2011 beschikbaar op Prime Video. Geregisseerd door Drew Goddard, geproduceerd door Joss Whedon en geschreven door beide heren, is deze unieke horrorfilm met onder andere Chris Hemsworth een waardevolle aanvulling op het genre. Nu opnieuw te streamen vanuit het comfort van je eigen luie stoel.

“Drew Goddard en Joss Whedon, bekend van hun samenwerking aan Buffy the Vampire Slayer en Angel, bundelden hun krachten om in slechts drie dagen een script te schrijven,” beschrijft de film als een poging om het slasher-genre nieuw leven in te blazen. De opnames vonden plaats in Vancouver, British Columbia, van maart tot mei 2009, met een geschat budget van $30 miljoen.

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

The Cabin in the Woods
Still 'The Cabin in the Woods' via TMDB

In een ondergronds laboratorium bespreken ingenieurs Gary Sitterson (Richard Jenkins) en Steve Hadley (Bradley Whitford) een mysterieus ritueel, nadat een soortgelijke operatie in Stockholm onlangs is mislukt. Terwijl Amerikaanse studenten Dana Polk (Kristen Connolly), Jules Louden (Anna Hutchison), Curt Vaughan (Chris Hemsworth), Holden McCrea (Jesse Williams) en Marty Mikalski (Fran Kranz) hun weekend doorbrengen in de boscabine van Curts neef, blijven ze onwetend over de manipulatie door Sitterson en Hadley. Deze ingenieurs controleren op afstand de gebeurtenissen in de cabine door de studenten te bedwelmen met bewustzijnsveranderende drugs.

Met een indrukwekkende IMDb-score van 7 is “The Cabin in the Woods” een must-see voor filmliefhebbers van het horror genre. Vanaf vandaag is de film beschikbaar op Prime Video. Bekijk de trailer hieronder.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen